Станаха известни полуфиналните двойки в МЛС


Н. Гавазов

Станаха известни полуфиналните двойки в МЛС

Торонто и Калъмбъс се класираха за финала в Източната конференция на МЛС, след като отстраниха на полуфиналите двата отбора от Ню Йорк - Ред Булс и Сити. На Запад финалът ще бъде между отборите на Хюстън и Сиатъл, елиминирали съответно Портланд и Ванкувър.

Вчера Торонто отстъпи с 0:1 на собствен терен на Ню Йорк Ред Булс, но се класира заради победата с 2:1 на "Ред Бул Арена" в първия мач. В другата полуфинална среща Ню Йорк Сити не успя да заличи пасива си от 1:4 при гостуването на Калъмбъс, стигайки само до победа с 2:0.

На Запад Портланд поведе срещу Хюстън Динамо, но тексасци направиха пълен обрат за 2:1 и след нулево равенство в първата среща продължават напред.

Напомняме, че преди три дни Сиатъл Соундърс победи Ванкувър с 2:0 с два гола на Клинт Демпси и с общ резултат 2:0 се класира за финалите в Конференцията.

Първите мачове и в двете двойки са на 21-и ноември, а реваншите в нощта на 29-и срещу 30-и този месец. Торонто е домакин в първия двубой на Калъмбъс, както и Сиатъл на Хюстън.

 

  Сподели
83