FIFA срещу PES през септември


В. Мухарски

FIFA срещу PES през септември

Двете любими видео игри на феновете на футбола ще излязат на пазара през септември месец.

FIFA 17 ще зарадва геймърите чак в края на идващия месец. Играта излиза на 27 септември в Северна Америка, а два дни по-късно ще е достъпна в останалата част от света. За лице на корицата е избран играчът на Борусия Дортмунд Марко Ройс.

Иначе големите въпросителни са дали Лео Меси ще бъде с руса коса, а прическата Пол Погба също вълнува любителите на тази игра. FIFA 17 ще бъде достъпна за PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One, Microsoft Windows, като ще има и мобилно приложение.

Доста интересно е положението с Pro Evolution Soccer. Проблемът с липсата на голяма част от лицензите винаги е съпътствал тази игра. И тази година това не е изключение. Висшата лига е наречена English League и в нея официално са представени само два отбора – Ливърпул и Арсенал. Манчестър Юнайтед имаше лиценз през миналата година, но сега не е така, затова феновете на "Червените дяволи“ ще трябва да се задоволят просто с Man Red. Челси се нарича London FC. Зад South Norwood се крие Кристъл Палас, а East Dorsetshire е Борнемът. Датите за излизането на PES 17 са 13-ти и 15-ти септември.

  Сподели
147