Орманджиев се връща в ЦСКА?


.

Орманджиев се връща в ЦСКА?

Срамното поражение от Миньор Перник е накарало шефовете на ЦСКА да се замислят сериозно и да направят рокади в клуба. Димитър Борисов и Иво Иванов са на път да върнат бившия изпълнителен директор на „червените" от ерата „Божков" Стефан Орманджиев в клуба, съобщава новината „Меридиан Мач".

Причината за това е ясна - в момента няма футболен човек в ръководството на ЦСКА. Все още не е ясно каква точно позиция в йерархията на клуба ще заеме потомственият цесекар. Освен това босът на „червените" Димитър Борисов е бил забелязан да разговаря с Орманджиев на светско парти преди около две седмици.

Както е известно, бившият международен съдия бе на работа в „армейския" клуб в периода 2002 - 2006. Той напусна ЦСКА, когато бившият собственик на отбора Васил Божков реши да продаде рекордьора по титли на България на индийския милиардер Прамод Митал. В периода 2005-06 синът на легендарния Стоян Орманджиев дори беше и шеф на Надзорния съвет на клуба.

В момента бившият член на Изпълкома на БФС се занимава със сайта на футболния съюз, а освен това е шеф на асоциацията на футболните съдии.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
114