Любо Пенев реши да изгони капитана Янчев


.

Любо Пенев реши да изгони капитана Янчев

Любо Пенев е решил да изгони от ЦСКА капитана на отбора- Тодор Янчев, ракрива в-к "Меридиан Мач". Старши треньорът на е вкарал капитана в анонсирания черен списък с футболисти, които ще бъдат изгонени от "Армията" през зимната пауза. За въпросния списък Любо Пенев сподели още след гостуването на ЦСКА в Пловдив на Ботев.

Както стана известно, „червените" се измъчиха за победа си с 1:0 над „канарчетата", чиито отбор е пълен с треторазредни италиански футболисти. След загубатав Лига Европа от Базел в четвъртък, за чистка през зимната пауза заговори и изпълнителният директор на "червените" Венци Живков. Източници от „Армията" разкриха пред „Меридиан Мач", че Любо Пенев е недоволен от изявите на Тошко Янчев в последно време. Треньорът е описал действията на капитана на терена с думите „тромав, неориентиран и много стар за елитен футбол.

 Очаква се освен Тошко Янчев от ЦСКА през зимната паузата да си тръгнат още най-малко две големи фигури на „червените" - Владимир Манчев и Кирил Котев. Манчев така и не може да си спечели място в титулярния състав, след като получи тежка травма в края на миналата година, а Котев от доста време показва незадоволителна игрова форма.


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

  Сподели
130