Лудогорец ще излъже Ботев Пловдив


В. Мухарски

Лудогорец ще излъже Ботев Пловдив

Лудогорец - Ботев Пловдив
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 22.05.2013г.
Час: 20:00
Съдия: Мартин Богдев

Лудогорец приема Ботев Пловдив на своя стадион в Разград в среща от 29-ия кръг на "А" група. Настоящите шампиони все още имат теоретичен шанс за титлата, но за целта играчите на Ивайло Петев трябва да се справят с "канарчетата", a няколко дни по-късно да победят Монтана и да се надяват на грешна стъпка от страна на Левски, който заема първото място. Ботев Пловдив от своя страна има минимален шанс за класиране в евротурнирите и успехът в този мач също е от сериозно значение. "Жълто-черните" ще трябва да се надяват и на загуби на ЦСКА в последните си две срещи.

В лагера на Лудогорец настроението е доста помрачено през последните дни, като причината за това е загубата от Левски с гол в последната минута в предния кръг. Наставникът на тима от Разград няма да може да разчита на Любомир Гулдан, който е наказан да не играе, заради получения червен картон в мача на "Герена". Със сигурност шанс за изява повече няма да получи Мичел Бургзорг, който се появи в игра през втората част на мача с Левски и спомогна за отбелязването на единствения гол за "сините", след като без да иска отклони топката при победния удар на Станислав Ангелов.

Наставникът на Ботев Станимир Стоилов няма да може да разчита единствено на Веселин Минев. Бранителят вече се чувства по-добре, но ще бъде съхранен за предстоящите мачове на националния отбор.

"Очаква ни мач срещу един от най-добрите отбори в България. Шансовете и на двата отбора да постигнем нещо повече от моментното ни положение са минимални. Въпреки това, искам да се представим на максимума от възможностите си. Желанието ми е всеки мач да защитаваме авторитета и реномето на Ботев. И в двата лагера има разочарование от начина, по който се развиха нещата в последните кръгове, въпреки че с играта си не отстъпваме на останалите", заяви Мъри Стоилов.

"Нормално е в Лудогорец да са много разочаровани от загубата и начина, по който дойде тя. Добре е за българския футбол, че имаме нов шампион. Доволен съм, че това е Левски, защото имат малко по-добър коефициент. Смятам, че който и от двата отбора да бе станал шампион нямаше да е незаслужено. Ако имам някакви надежди, то те са свързани с това, че ЦСКА може да изгуби точки до края. Ако не го направят ни остава само да ги поздравим", добави още наставникът на "канарчетата".





ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - БОТЕВ ПЛОВДИВ 1:0



Последни 5 изиграни срещи:

Лудогорец:

27 април Лудогорец - Ботев Враца 4:1 (А група)
03 май Лудогорец - Черноморец 3:0 (А група)
07 май Етър - Лудогорец 1:5 (А група)
11 май Лудогорец - Славия 2:1 (А група)
18 май Левски - Лудогорец 1:0 (А група)

Ботев Пловдив:

28 април Ботев Пловдив - Литекс 1:0 (А група)
04 май ЦСКА - Ботев Пловдив 1:0 (А група)
08 май Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив 0:0 (А група)
13 май Миньор Перник - Ботев Пловдив 0:2 (А група)
18 май Ботев Пловдив - Ботев Враца 5:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Лудогорец - Ботев Пловдив

1 среща
1 победа за Лудогорец
0 равенства
0 победи за Ботев Пловдив
Голова Разлика: 1:0 за Ботев Пловдив

Коефициенти от bet365:
Лудогорец - 1.66
Равен - 3.80
Ботев Пловдив - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Лудогорец - 1.72
Равен - 3.40
Ботев Пловдив - 4.33

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
212