Левски и Лудогорец няма да се победят


В. Мухарски

Левски и Лудогорец няма да се победят

Левски - Лудогорец
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 18.05.2013г.
Час: 20:00
Съдия: Георги Йорданов

Левски приема Лудогорец на своя стадион "Георги Аспарухов" в среща от 28-ия кръг на "А" група. Двубоят по всяка вероятност ще определи кой от двата тима ще бъде шампион на България за тази година. При победа домакините ще изместят разградчани от първото място, а до края на сезона остават само още два кръга. "Орлите" ще бъдат доволни и на точка, тъй като равенството ще ги остави на първата позиция. Лудогорец има леко предимство, тъй като "сините" играха през седмицата финал за Купата на страната, който загубиха от Берое след изпълнения на дузпи и вероятно умората ще си каже думата по време на решаващата шампионатна среща.

"Забравихме финала за Купата на България. Аз не помня мача, както и футболистите ми вече не го помнят. Мислим само за Лудогорец. Играем на "Герена", не сме притеснени, да му мисли съперникът. Притесненията са в противниковия лагер. Ние имаме предимство според мен", заяви наставникът на "сините" Николай Митов.

Французинът Ромейн Ели може да отпадне от сметките на Митов за мача с Лудогорец. Бранителят е преминал медицински преглед в Пирогов, който е показал, че няма счупване, но контузията е факт. Играчът все пак попадна в групата за мача и ще се решава в последния момент дали да се разчита на него. Други варианти да започнат като титуляри като партньор на Даниел Димов са Йордан Милиев или Димитър Везалов. Наставникът на "сините" все още се колебае кой да води атаката на отбора, като вариантите както винаги са два - Де Карвальо или Силва.

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев не смята, че отборът му има голямо предимство предвид факта, че Левски игра 120 минути при загубата с дузпи от Берое във финала за Купата на България. "Съперникът разполага с добър отбор. Левски има равностойни футболисти. Всеки може да замени всеки", категоричен бе Ивайло Петев. "На "Герена" излизаме, за да демонстрираме добра игра и да победим. Надявам се в събота да стане едно истинско дерби, което да спечелим ние", допълни специалистът.

За срещата с Левски треньорът на Лудогорец може да разчита на всички налични футболисти, без възстановяващия от травма вратар Иван Чворович. Подобно на Митов, и Петев се колебае кой да води атаката на отбора. В спор за мястото са Емил Гъргоров и Роман Безяк, като има вероятност и двамата да играят, но Бадема да бъде преместен зад нападателя.

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛУДОГОРЕЦ 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

27 април Левски - ЦСКА 2:1 (А група)
02 май Локомотив Пловдив - Левски 0:1 (А група)
06 май Левски - Миньор Перник 2:1 (А група)
10 май Ботев Враца - Левски 1:3 (А група)
15 май Берое - Левски 3:3 - 3:1 сл. дузпи (Купа на България)

Лудогорец:

21 април Миньор Перник - Лудогорец 1:2 (А група)
27 април Лудогорец - Ботев Враца 4:1 (А група)
03 май Лудогорец - Черноморец 3:0 (А група)
07 май Етър - Лудогорец 1:5 (А група)
11 май Лудогорец - Славия 2:1 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Лудогорец

3 срещи
0 победи за Левски
0 равенства
3 победи за Лудогорец
Голова Разлика: 5:2 за Лудогорец

Коефициенти от bet365:
Левски - 1.95
Равен - 3.25
Лудогорец - 3.40

Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 2.05
Равен - 3.15
Лудогорец - 3.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
200