Армията ще бъде ли скоро обновена? (снимки)


-.

Армията ще бъде ли скоро обновена? (снимки)

Ремонтът на стадион "Българска армия" все още не е завършил. Нещо повече, може да се каже, че дори не е преполовен. До този момент е обновен единствено сектор "А" като дори в част, близо до сектор "Б", все още липсват седалки. Екип на FUTBOL-TV днес засне столчетата, които скоро ще бъдат сложени на своето ново място.

От страната, която е по-близо до сектор "Г" все още има от старите седалки, които са от преди 10-15 години и в момента дори не са с червен цвят, а по скоро с розов. Останалите три сектора все още чакат да бъдат обновени, като в сектора за гостуваща агитка почти няма седалки. Голяма част от тях бяха взети и сложени в сектор "Г", където все още има голям недостиг на седящи места.

Шефовете на 31-кратните шампиони вероятно желаят отбора да играе мачовете си от европейските клубни турнири на "Армията". До този момент "армейците" са лидери в класирането и се борят за участие в груповата фаза на Шампионската лига.

Ако това стане факт, едва ли ще се намери стадион в България, който да отговаря на изискванията на УЕФА. Може би единствено стадион "Лазур" в Бургас може да бъде използван за подобна цел, но спортното съоражение събира малко повече от 15 000 зрители.

Снимки: Илияна Енчева

ВИКТОР МУХАРСКИ

  Сподели
165