Светльо Петров: Във футбола малкото е много


FUTBOL-TV

Светльо Петров: Във футбола малкото е много

Треньорът на Етър - Светослав Петров, коментира загубата на своя тим от Ботев Враца с 0:2, като поражението може да изпрати "болярите" във Втора лига още този кръг. Това ще се случи при успех на Локомотив София над Ботев Пловдив.

"Няма как да вземем нещо от даден мач без да вкараме гол. Злощастно се разви двубоя за нас, защото започнахме добре и контролирахме топката, но този червен картон ни пречупи. Предполагам, че решението е правилно. след като ВАР се намеси и Георги Кабаков промени решението си. След това допуснахме и гол след рикошет, просто не беше нашият ден днес." започна наставникът.

Имахме чисти положения и с 10 човека на терена. Ако при тях се бяхме разписали можеше да се обърне развоя на събитията, но не успяхме. Накарахме отборът на Ботев Враца да бави играта в последните минути дори с цената на жълти картони. Това е показателно, че играхме силно, дори и с човек по-малко.", добави треньорът

"Обяснението ми за броя на червените картони е, че закъсняваме и имаме лоша преценка. Във футбола малкото е много."

"Искам до края на сезона да играем футбол и да покажем, че не заслужаваме да сме последни в класирането.", завърши Петров в ефира на Диема.

  Сподели
50