Черно море "потопи" ЦСКА във Варна


FUTBOL-TV

Черно море

ЦСКА загуби с 0:1 от Черно море Варна в среща от 22-ия кръг на Първа Лига, която се игра пред пълни трибуни на стадион "Тича".

В 10-ата минута Густаво Бусато се намеси добре, разчитайки центриране на гостите от десния фланг и така попречи на топката да попадне в нападателя на домакините Исмаил Иса.

Пет минути по-късно попадение на Фернандо Каранга бе отменено заради засада.

До края на полувремето чисти голови положения липсваха и двата отбора се оттеглиха при нулево равенство.

Втората част на двубоя започна с равностойна игра в центъра на терена. В 62-ата минута Матиас Фаетон бе заменен, като на негово място в игра се появи Данило Асприля, а минути по-късно Улаус Скаршем замени Марселино Кареасо.

В 71-ата минута Фернандо Каранга бе изгонен с директен червен картон за агресивно влизане в краката на противников футболист. Това вбеси Каранга, който така или иначе имаше жълт картон от първата част.

Двата отбора останаха с по десет души на терена, след като  за втори жълт картон Мазир Сула от Черно море бе изгонен.

С добро спасяване се отличи стражът Густаво Бусато, който отрази далечен изстрел на Атанас Илиев. В последвалия корнер домакините откриха резултата. Точен за "моряците" бе Живко Атанасов малко преди края.

В продължението ЦСКА потърси изравняване, но в крайна сметка срещата завърши при резултат 1:0 за Черно море. От сектора за гости се чуха викове "Оставка!", насочени към Нестор Ел Маестро.

Следващият мач на ЦСКА е от турнира за Купата на България на 28 февруари, срещу отбора на Арда Кърджали, от 14:30 часа на стадион "Васил Левски".

  Сподели
177