Пробвайте знак Х за Черно море - ЦСКА


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Черно море - ЦСКА

Черно море - ЦСКА
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 24.02.2024 г.
Час: 15:15


ЦСКА гостува на Черно море във Варна в очаквана с голям интерес среща между два от отборите в челото на класирането. При други обстоятелства "моряците" биха имали предимство заради "факторът-домакинство", но феновете на ЦСКА разграбиха билетите си, а после им бяха отпуснати още, които също бяха изкупени за по-малко от час. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак Х.

Точно две промени се очакват в състава на ЦСКА. Нестор Ел Маестро е доста предвидим и това не се променя и за двубоя на "Тича". Съставът на ЦСКА бе ясен две седмици преди мача с Ботев Враца и бе познат от медиите у нас. Тогава Ел Маестро не можеше да разчита на наказаниете Густаво Бусато и Марселино Кареасо. Двамата ще се завърнат в състава, заменяйки съответно Димитър Евтимов и Амос Юга. Има вариант и Юга да запази мястото си на терена за сметка на Улаус Скаршем. Последният изглежда все още не може да се впише добре в състава.

Други промени не се очакват, като дори схемата на игра на треньора на ЦСКА ще е добре познатата с ромб в центъра на терена. Фернандо Каранга отново ще поведе атаката на тима, в търсене на първи гол (който да не бъде отменен) след завръщането си в България.

Черно море ще бъде без Алекс Фернандес в мача. Играчът бе трансфериран в руския Балтика и повече няма да бъде част от състава на "моряците".

Сериозните притеснения в щаба на Черно море за състоянието на крайния защитник Цветомир Панов не се оправдаха. Той напусна терена на носилка през първата част на сблъсъка с Лудогорец, като съмненията бяха за тежка контузия и изглеждаше сигурно, че ще пропусне предстоящото домакинство на ЦСКА.

Преминатите вчера медицински изследвания обаче показаха, че състоянието на 34-годишния футболист е добро и той ще бъде на разположение на Илиан Илиев за дербито в събота. Лекарският щаб на варненци прави всичко възможно наставникът да може да ползва и капитана Даниел Димов. Ветеранът, който може да действа в центъра на защитата и като дефанзивен халф, имаше проблеми с аддуктор.

В състава на "моряците" за ЦСКА се завръща македонският централен бранител Влатко Дробаров, който не игра срещу Лудогорец заради наказание за натрупани жълти картони. Застрашен от подобна санкция е халфът Пабло Гарсия, който има 4 официални предупреждения през сезона.

 

ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - ЦСКА 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
324