Дерменджиев: Бяхме нервни и заради мача със Сервет


FUTBOL-TV

Дерменджиев: Бяхме нервни и заради мача със Сервет

Треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев бе доволен от успеха над Черно море с 3:1 в двубой от 21-я кръг на родния шампионат. Специалистът наблегна на нотката нервност у неговите футболисти, като сподели, че вече гледат към мача със Сервет от Лигата на конференциите.

"Мачът беше малко нервен през първото полувреме и имаше напрежение, но вкарахме три гола. Второто полувреме имаше добро владеене на топката, имахме ситуации, но не успяхме да отбележим, но няма значение", заяви той.

"Тази нервност идва от това, че на всяка цена трябва да се бие, имаме и мач със Сервет. Въпреки всичко, видяхте, че постигнахме една добра победа. Гледам само моя отбор и искам да постигнем това, което сме начертали", добави специалистът.

"Разполагаме с играчи с много голяма класа. Още е рано за Ивайло Чочев, но е много опитен играч и няма да има нужда от много време да се адаптира към отбора и нашия стил на игра. Малко е времето до Сервет, но мисля, че ще се възстановим", завърши Георги Дерменджиев в ефира на Диема.

  Сподели
82