Днес Лудогорец започва в Турция с мач срещу гранд


Н. Гавазов

Днес Лудогорец започва в Турция с мач срещу гранд

Днес Лудогорец започва с контролите от зимната подготовка в Турция. В 16:30 ч. българският шампион се изправя срещу украинския и европейски гранд Шахтьор (Донецк). Двата тима играха и миналата година по същото време в Анталия, като двубоят завърши 2:2.

Добрата новина за Георги Дерменджиев е, че с отбора тренират защитниците Диниш Алмейда и Дени Групер, които се завръщат след дълго лечение на контузии.

Очакванията са до началото на официалните срещи занимания с основната група да започне и капитанът на Лудогорец Антон Недялков, който ще пропусне днешната контрола с Шахтьор.

Според източници от разградския клуб, "орлите" ще заложат на две единайсеторки, за да може всички футболисти да трупат игрови минути.

Втората контрола на Лудогорец на турска земя ще е на 24 януари, когато съперник ще бъде шампионът на Словения Олимпия (Любляна).

До края на подготовката в югоизточната ни съседка "орлите" ще играят още с Ракув (27 януари), Теплице (30 януари), Сигма Оломуц (31 януари) и Млада Болеслав (3 февруари).

  Сподели
139