ЦСКА ще постигне още една победа срещу Славия


FUTBOL-TV

ЦСКА ще постигне още една победа срещу Славия

ЦСКА - Славия
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 21.04.2021г.
Час: 19:00 ч.
Съдия:


ЦСКА приема Славия на "Армията" в среща-реванш от полуфиналната фаза на турнира за Купата на България. "Армейците" взеха стабилен аванс в двубоя в "Овча купел" преди седмица. Тогава ЦСКА се наложи с 2:0, но след края Стойчо Младенов подаде оставка, което доведе до катаклизми в тима. Все пак прогнозата на FTV и на Futbolbet са за знак - 1.

Това може би ще е последният двубой на Алън Пардю, начело на ЦСКА. Опитният специалист има договор само за два мача, като първият бе нулевото равенство с Левски преди дни. Феновете на ЦСКА реално не осъзнават, че това може би е най-добрият треньор, който отборът е имал през последните години. Всичко това остава на заден план, заради конфликта между феновете и боса Гриша Ганчев. Част от организираните привърженици обявиха, че "снемат доверието си" от шефовете на клуба.

Самият Алън Пардю на няколко пъти заяви, че не знае дали ще остане. Ако това стане, то това ще са единствено добри новини за ЦСКА. Бившият мениджър на Нюкасъл и Кристъл Палас е изключително опитен и има всички предпоставки да постигне целите на отбора.

Почти сигурно обаче той няма да остане начело. Набелязани са няколко чуждестранни специалисти, като не е изключено името на новия наставник да бъде обявено малко след края на реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Славия в четвъртък. На трибуните на “Българска армия" за срещата с “белите" може да присъства легендата на Партизан и доскорошен треньор на Чукарички Саша Илич. Както вече стана ясно, “червените" са влезли в контакт със сърбина доста преди напускането на Стойчо Младенов. Преговорите между двете страни обаче засега са в застой.

Иначе, за конкретният двубой, Пардю не може да разчита на трима основни играчи. Капитанът на тима Юрген Матай е трайно контузен и може да пропусне и старта на подготовката за следващия сезон. Асовете на ЦСКА Иван Турицов и Жеферсон получиха деветите си жълти картони от началото на сезона в дербито с Левски (0:0) и ще пропуснат следващите два мача за тима от Борисовата градина.

Това са двубоите от полуфиналите за Купата на България срещу Славия в четвъртък и гостуването на Лудогорец в събота.

Други трима футболисти на ЦСКА продължават да висят с по 4 жълти картона. Става дума за Томас Лам, Тибо Вион и Карло Мухар.

Преди броени дни Славия инкасира неприятна загуба от Лудогорец. Това означаваше, че разградчани официално станаха шампиони за пореден път. В този двубой обаче играчите на "белите" не изглеждаше като да се раздават на 100%, като не е изключено част от тях да са запазили силите си за мача с ЦСКА.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - СЛАВИЯ 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
972