ЦСКА елиминира Лудогорец (видео)


Н. Гавазов

ЦСКА елиминира Лудогорец (видео)

ЦСКА се класира за полуфиналите за Купата на България след победа с 2:1 над Лудогорец. Редовното време завърши при резултат 1:1, а в продълженията домакините нанесоха своя решаващ удар.

Николай Бодуров откри за "червените" още в 9-ата минута след страхотен шут от далечна дистанция. Капитанът на "червените" отне топката от противников играч в центъра на терена, напредна в половината на гостите и от около 28 метра разстреля Хорхе Броун.

Домакините можеха да удвоят преднината си, но Кирил Десподов не намери целта останал очи в очи със стража на гостите.

В 33-ата минута Лудогорец изравни от дузпа, отсъдена за нарушение на Александър Дюлгеров срещу Марселиньо. Козмин Моци бе хладнокръвен за 1:1.

След почивката разградчани упражниха натиск и даже вкараха гол в 72-ата минута чрез Лукоки, който обаче бе отменен поради засада.

В крайна сметка редовното време завърши наравно и победителят трябваше да бъде излъчен след продължения. В тях хората на Стамен Белчев се оказаха по-свежи и доминираха, а това им осигури и успеха, след точен удар на Кирил Десподов в 96-ата минута след страхотна асистенция на Фернандо Каранга. Лудогорец пък завърши мача с 10 души, след като в 109-ата минута Натанаел бе изгонен с директен червен картон за удар без топка срещу Десподов.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
139