Бърнли и Юнайтед не си вкараха (видео)


И. Ангелов

Бърнли и Юнайтед не си вкараха (видео)

Манчестър Юнайтед и Бърнли изиграха скучна среща в ранния двубой от третия кръг на английската Висша лига. В завършилия при 0:0 мач днес видяхме дебют на Анхел Ди Мария за "червените дяволи", а аржентинецът се отличи с няколко създадени ситуации пред вратата на опонента, пропиляни от Робин ван Перси.

Първата ситуация в мача бе пред домакините. От едно статично положение в 4-ата минута Джоунс нацели горната греда на замръзналия Де Хеа. След тази ситуация Юнайтед овладя топката, но не достигаше до наказателното поле на домакините. В една спорна ситуация в наказателното поле Ашли Йънг бе избутан с ръка, но това не бе отсъдено като нарушение в полза на гостите.

През втората част Юнайтед отново владееше повече топката, но ударите липсваха. След смяната на Ди Мария и Ван Перси с Уелбек и Андерсон, скоростта в действията на "червените дяволи" се повиши, и Уейн Рууни започна по-често да играе с топката в наказателното поле. Така при един корнер той бе близо до гол с глава. В 87-ата минута нова претенция на Йънг за дузпа не бе уважена, когато след удар от далеч топката бе спряна в наказателното поле от ръката на Барнс. Така и до края не се стигна до попадение.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
204