Юнайтед се замисля за покупка на Кедира


Н. Гавазов

Юнайтед се замисля за покупка на Кедира

Полузащитникът на Реал Мадрид Сами Кедира може да стане трансферна цел на Манчестър Юнайтед, съобщава британската преса. Както е известно, тези дни наставникът на испанския гранд Карло Анчелоти съобщи, че Анхел Ди Мария и Кедира са отказали нови договори.

От гледан точка на Реал ситуацията с немския национал се усложнява, заради това, че действащото съглашение с Кедира изтича през следващото ято. Нежеланието на Сами да продължи сътрудничеството си с "белите" принуждава босовете на Реал да продадат Кедира веднага.

По-рано през лятото футболистът бе свързван с преминаване в Арсенал, но искането от страна на Кедира за заплата в размер на 200 000 паунда на седмица е далече от политиката на лондонския клуб по отношение на възнагражденията и сделката не се състоя.

За сметка на това тези пари спокойно може да си ги позволи Манчестър Юнайтед. Според съобщенията, Луис ван Гаал ще вземе окончателно решение за Кедира след като още един път се осведоми за състоянието на своя сънародник Кевин Строотман от Рома.

 

  Сподели
122