Ливърпул не успя да се справи със Суонзи (видео)


В. Мухарски

Ливърпул не успя да се справи със Суонзи (видео)

Ливърпул не успя да победи като гост Суонзи, двата отбора завършиха наравно - 0:0. "Мърсисайдци" бяха с една идея по-добрият тим на терена, но играчите на Брендън Роджърс изпуснаха няколко страхотни положения, като освен това удариха и греда. След този двубой "червените" от "Анфийлд" са 11-и в класирането с 16 точки. Суонзи е осми с точка повече.
Britain Soccer Premier League

В 10-ата минута Стърлинг се възползва от грешка в защитата на Суонзи и стреля от границата на наказателното поле, но Тремел се справи с положението и спаси отбора си от сигурен гол.  Последва удар с глава на Глен Джонсън, но над вратата. В 17-ата минута бе едно от най-сериозните положения. Хосе Енрике се озова сам срещу Тремел, но не успя да го преодолее и даде аванс на своя тим. В 33-ата минута Стърлинг със страхотен удар нацели гредата.

Britain Soccer Premier League

В началото на втората част домакините бяха малко по-активни и с пропуски се отчетоха Мичу и Чико Флорес. В 57-ата минута Стивън Джерард бе много близо до попадение, но ударът му бе спасен. До края на мача Суарес направи няколко пропуска. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
154