Рединг и Нюкасъл ще запишат равенство


П. Пенков

Рединг и Нюкасъл ще запишат равенство

Рединг - Нюкасъл
Стадион: "Мадейски", Рединг
Дата: 29.09.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Андре Маринър


Рединг и Нюкасъл се противпосавят един срещу друг в сблъсък от поредния кръг от английската Висша лига. Кралските поданици се предствят ужасно от началото на кампания, като до момента тима има само единствено една спечелена точка. Това се случи в първия кръг от сезона, когато Рединг завърши 1:1 у дома срещу Стоук Сити. От този момент насам съставът на Брайън МакДермът регистрира три поредни поражение, които задържаха отбора на последната позиция във временното класиране, но преди всичко Рединг са и с мач по-малко от останалите си съперници, тъй като срещата им срещу Съндърланд няколко седмици по-рано беше отменена, поради наводнение на "Стейдиъм ъф Лайт".

Джими Кебе вероятно ще направи дебюта си като титуляр за отбора на Рединг, след като направи добро впечатление с играта си срещу Куинс Парк Рейнджърс, която среща се оказа първата победа за тима след лятната пауза, като по този начин тима продължи участието си в Купата на Лигата. Адам Федеричи все още е под въпрос, поради болки в коляното, докато Джейсън Робърт със сигурност пропуска мача със свраките.

За разлика от новака във Висшата лига, Нюкасъл заема добрата 10-та позиция в подреждането, която дава право на атака на челните места в класирането, тъй като само 5 точки делят свраките от лидера Челси. Свраките имат записани 2 победи, 2 равенства и 1 поражение от началото на сезона. В последната си изиграна среща от Висшата лига те победиха Норич Сити с 1:0 у дома. За съжаление на феновете им, Нюкасъл отпадна от турнира за Купата на Лигата, след като не успя да се противопостави на Манчестър Юнайтед и загуби с 2:1 на "Олд Трафорд".

Райън Телър е аут за гостуването на Рединг, докато Дани Симпсън и Тим Крус са под въпрос. Тиоте се завърна през средата на седмица и се очаква да задържи мястото си и през уикенда, докато Кабайе е аут, поради болки в устата.

Прогноза: Рединг - Нюкасъл 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Рединг:

22 август Челси - Рединг 4:2 (Висша лига)
28 август Рединг - Питърбро 3:2 (Купа на Лигата)
16 септември Рединг -Тотнъм 1:3 (Висша лига)
22 септември Уест Бромич - Рединг 1:0 (Висша лига)
26 септември КПР - Рединг 2:3 (Купа на Лигата)

Нюкасъл:

02 септември Нюкасъл - Астън Вила 1:1 (Висша лига)
17 септември Евертън - Нюкасъл 2:2 (Висша лига)
20 септември Маритимо - Нюкасъл 0:0 (Лига Европа)
23 септември Нюкасъл - Норич 1:0 (Висша лига)
26 септември Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 2:1 (Купа на Лигата)

Досегашни срещи:

Рединг - Нюкасъл

6 срещи
2 победи за Рединг
0 равенства
4 победи за Нюкасъл
Голова Разлика: 12:6 за Нюкасъл

Коефициенти от bet365:
Рединг - 2.87
Равен - 3.30
Нюкасъл - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Рединг - 3.05
Равен - 3.20
Нюкасъл - 2.30

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
191