Оуен: Имам много опции пред себе си


А. Павлов

Оуен: Имам много опции пред себе си

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен разкри, че е близо до преминаване в нов клуб. Оуен сподели също така, че има много опции пред себе си, от които може да избира. 32-годишният англичанин иска да остане в Премиършип, след като през месец юни бе освободен от Юнайтед, като стрелецът вече бе свързван със Стоук Сити, Фулъм и Евертън.

Неотдавна в английската преса се появи също информация, според която Оуен е имал шанс да продължи кариерата си в Азия, но някогашната звезда на Ливърпул вярва, че все още разполага с необходимите качества, за да играе на най-високо равнище.

"Много неща се случват на по-късен етап от трансферния прозорец, когато клубовете освежават съставите си. В момента поддържам контакт с няколко отбора и очаквам съвсем скоро да облека нова фланелка", заяви Оуен пред "И Ес Пи Ен".

"Разговарях с няколко тима и сега случаят е такъв, че трябва да избера най-добрия от тях, който да бъде подходящ за мен и моето семейство. Казах вече, че предпочитам този клуб да бъде част от Висшата лига. Различни неща ще повлияят на моя избор: мястото - би било страхотно, ако мога да остана у дома, но няма да има проблем, ако това не бъде възможно; потенциалът на отбора, неговият мениджър също - изобщо всичко ще има значение, така че дано избера правилния клуб", добави Майкъл Оуен.

  Сподели
154