Пак се заговори за трансфер на Кака в Юнайтед


.

Пак се заговори за трансфер на Кака в Юнайтед

Според поредният сензационен репортаж на “Сън” представители на Манчестър Юнайтед са провели разговори с агенти на звездата на Милан Кака за евентуален трансфер на бразилеца на “Олд Трафорд” през лятото. Смята се, че преговорите вървят добре и шампионите на Англия, Европа и света са готови да изпълнят условията на играча.

Естествено идеята да бъде взет Кака се оправдава от намерението най-добрият футболист в света Кристиано Роналдо да бъде продаден на Реал Мадрид. Тези слухове излязоха наскоро, но сега “сън” внася доста подробности.

“Срещата беше доста полезна, въпреки че още нищо не е решено. Играчът иска 5-годишен договор със заплата от 135 000 паунда на седмица. Той иска да отиде в Юнайтед, а те могат да си позволят тези суми. От тях зависи какво ще стане”, каза източник близък до Кака.

Все още не е имало разговори между Манчестър Юнайтед и Милан относно трансферната сума за бразилеца, но се смята, че италианците не биха отстъпили за по-малко от 70 милиона паунда. Естествено парите ще бъдат набавени от трансфер на Роналдо в Реал като в крайна сметка Юнайтед ще има не по-слаб футболист, а ще реализира и печалба.

“Сън” цитира и думи на самия Кака: “Това е шампиона на Англия и Европа. Велик отбор, в който всеки иска да играе. Имат футболисти като Гигс и Скоулс и особено Уейн Рууни. Един от най-добрите ми приятели Андерсон също е там”.

  Сподели
117