Очертава се трета поредна загуба за черните котки


П. Пенков

Очертава се трета поредна загуба за черните котки

Нюкасъл - Съндърланд
Стадион: "Спортс Директ Арена", Нюкасъл
Дата: 04.03.2012г.
Час: 14:00
Съдия: Майк Дийн

В неделя от 14:00 часа шестия във временното подреждане Нюкасъл посреща отбора на Съндърланд на стадион "Спортс Директ Арена". Свраките са колебливи в представянето си през последните няколко седмици, като през месец февруари тима на Алън Пардю регистрира 2 победи, 1 загуба и едно равенство. Двата поредни успеха на тима бяха записани съответно при гостуването им на Блекбърн и с 2:0 и при домакинството им на Астън Вила с 2:1. Поражението им бе нанесено от Тотнъм с категоричното 5:0 на "Уайт Харт Лейн", а ремито беше в Нюкасъл, когато свраки и вълци не успяха да се надиграят и завършиха наравно 2:2.

През по-голямата част от сезона мениджърът Алън Пардю разчиташе на двама в предни позиции, но като че ли този път ще трябва да промени игровата схема, след като Пепис Сисе получи травма преди седмица в двубоя срещу Уулвс. Междувременно тима други проблеми с новоконтузени играчи, като обичайните които ще отсъстват от групата са Силвен Марво, Лиън Бест, Сами Амеоби и Стивън Тейлър, които все още лекуват травми.

Съндърланд, който отбеляза сериозен ръст в представянето си след назначването на Мартин О'Нийл за мениджъра на клуба, записа неочаквани две поредни поражения в последните два кръга от Висшата лига. Добрата серия на черните котки беше прекратена, след като Арсенал победи с 2:1 тима на собствения им стадион "Стейдиъм ъф Лайт". Две седмици по-късно Съндърланд бяха разгромени с 4:0 при визитата им на 13-я в подреждането Уест Бромич Албиън. Така черните котки бяха изместени до деветата позиция в класирането, притежавайки актив от 33 точки, с 5 по-малко от седмия Ливърпул, който също не успя да се противпостави на Арсенал и загуби от артилеристите с 2:1 на "Анфийлд".

Фил Бардсли може да отсъства от състава на Съндърланд, след като е получи травма в прасеца по време на среща с националния отбор на Шотландия. Фрейзър Кембъл може да започне като титуляр, докато Катърмоул със сигурност е аут. Стражите Гордън и Уестууд са под въпрос, но със сигурност Миноле е напълно здрав и ще брани вратата на черните котки.

Прогноза: Нюкасъл - Съндърланд 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:


28 януари Брайтън - Нюкасъл 1:0 (ФА Къп)
01 февруари Блекбърн - Нюкасъл 0:2 (Висша лига)
05 февруари Нюкасъл - Астън Вила 2:1 (Висша лига)
11 февруари Тотнъм - Нюкасъл 5:0 (Висша лига)
25 февруари Нюкасъл - Уулвърхемптън 2:2 (Висша лига)

Съндърланд:


04 февруари Стоук Сити - Съндърланд 0:1 (Висша лига)
08 февруари Мидълзбро - Съндърланд 1:2 сл. прод. (ФА Къп)
11 февруари Съндърланд - Арсенал 1:2 (Висша лига)
18 февруари Съндърланд - Арсенал 2:0 (ФА Къп)
25 февруари Уест Бромич - Съндърланд 4:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Съндърланд


123 срещи
49 победи за Нюкасъл
37 равенства
37 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 197:180 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:

Нюкасъл - 2.10
Равен - 3.40
Съндърланд - 3.50

Коефициенти от Offsidebet:

Нюкасъл - 2.05
Равен - 3.30
Съндърланд - 3.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
140