Марто и компания ще загубят у дома от свраките


П. Пенков

Марто и компания ще загубят у дома от свраките

Болтън - Нюкасъл
Стадион: "Рийбок", Болтън
Дата: 26.12.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Питър Уолтън


Борещият се да достигне челните позиции - Нюкасъл гостува на предпоследния в класирането Болтън в среща част от 18-я кръг от английската Висша лига. Преди седмица съставът на Оуен Койл успя да прекъсне негативната си серия след пет поредни загуби, побеждавайки като гост последния Блекбърн Роувърс с 2:1 на "Иууд Парк", като позицията на мениджъра на розите Стив Кийн се "разклати" още повече. По този начин Тротърс се измъкнаха и вече са 19-ти с две точки повече в актива си от Блекбърн и само на 3 до Уулвърхемптън, който заема позиция извън зоната на изпадащите.

Маркос Алонсо и Давид Н'Гог бяха принудени да напуснат двубоя с Блекбърн през втората част, поради контузии, като вероятно няма да вземат участие тази седмица срещу свраките. Българинът Мартин Петров се завърна в игра преди седмица, показвайки, че все още има място в Тротърс, докато капитана Кевин Дейвис беше оставен на резервната скамейка.

Нюкасъл Юнайтед значилтено понижи представянето си през последните няколко седмици, като тима успя спечелени само 2 точки в последните си шест мача от Висшата лига, което измести тима до седмата позиция в класирането, изоставайки на 17 точки от лидера Манчестър Сити. Преди седмица съставът на Алън Пардю взе само точка при домакинството си на новака Суонзи, като този двубой завърши при нулево равенство. В межднния 17-ти кръг свраките неочаквано загуби у дома на "    Спортс Дайрект Арена" от Уест Бромич Албиън с 3:2.

Харис Вукчевич впечатли в първото си представяне за свраките по време на загубата от дроздовете. Вероятно мениджърът Алън Пардю няма да му даде шанс и в този мач, след като Кабайе се завръща в игра след наказание, като вероятно ще си партнира заедно с Чейк Тиоте в средата на терена. Хатем Бен Арфа също показа добра преди няколко дена, сле като влезе от резервната скамейка, като може би ще започне като титуляр срещу Болтън на мястото на Леон Бест. Давид Сантон получи контузия в коляното преди седмица и ще бъде заменен от Райън Тейлър, който вече е напълно възстановен.

Прогноза: Болтън - Нюкасъл 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Болтън:


26 ноември Болтън - Евъртън 0:2 (Висша лига)
03 декември Тотнъм - Болтън 3:0 (Висша лига)
10 декември Болтън - Астън Вила 1:2 (Висша лига)
17 декември Фулъм - Болтън 2:0 (Висша лига)
20 декември Блекбърн - Болтън 1:2 (Висша лига)

Нюкасъл:


26 ноември Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)
03 декември Нюкасъл - Челси 0:3 (Висша лига)
10 декември Норич - Нюкасъл 4:2 (Висша лига)
17 декември Нюкасъл - Суонзи 0:0 (Висша лига)
21 декември Нюкасъл - Уест Бромич 2:3 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Болтън - Нюкасъл


100 срещи
36 победи за Болтън
17 равенства
47 победи за Нюкасъл
Голова Разлика: 180:129 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:
Болтън - 2.50
Равен - 3.40
Нюкасъл - 2.80

Коефициенти от Offsidebet:

Болтън - 2.45
Равен - 3.30
Нюкасъл - 2.70

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
137