Нюкасъл ще постигне труден успех у дома срещу карамелите


П. Пенков

Нюкасъл ще постигне труден успех у дома срещу карамелите

Нюкасъл - Евъртън
Стадион: "Сейнт Джеймсис Парк", Нюкасъл
Дата: 05.11.2011г.
Час: 14:45
Съдия: Андре Маринър


Единадесетият кръг от английската Висша лига започва с двубой между Нюкасъл и Евертън, който ще се проведе на стадион "Сейнт Джеймсис Парк". Свраките са трети във временното подреждане, благодарение на доброто си представяне в последните няколко седмици. Съставът на Алън Пардю притежава актив от 22 точки след 10 изиграния двубоя, като е само на точка зад втория Манчестър Юнайтед и на 6 зад Манчестър Сити. Преди седмица тима регистира третата си победа при гостуване през този сезон, след като се наложи с 3:1 над Стоук Сити на собствения им "Британия Стейдиъм". За съжаление на феновете Нюкасъл отпадна от борбата за спечелване на Карлинг Къп, след като в четвъртия кръг загуби с 4:3 като гост на Блекбърн, като победното попадение на Роувърс, дело на Гаел Живе, беше отбелязано в последната мунита от добавеното време на срещата.

Габриел Обертан се очаква да отсъства от състава на Нюкасъл, поради вирусно заболяване. Бившото крило на червените дяволи е аут, като вероятно ще бъде заместен от Силвен Марво. Чейк Тиоте остава под въпрос, поради болки в коляното, докато Шола Амеоби все още лекува разтежение, като се очаква да се завърне в игра след няколко седмици.

Карамелите заемат 16-та позиция във временното класиране, опасно близо до зоната на изпадащите, от която ги дели само 4 точки. В края на месец октомври съставът на Дейвид Мойс отпадна от турнира Карлинг Къп, след като беше надигран у дома с 2:1 от Челси, като победното попадение за лондончани дойде в добавеното време на двубоя от четвъртия кръг на надпреварата. На 23-ти октомври Евертън успя да зарадва феновете си и да сложи край на негативната си серия с победа над Фулъм с 3:1 на "Крейвън Котидж", но седмица по-късно карамелите се завърнаха отново към пораженията, след като бяха надиграни у дома с 1:0 от Манчестър Юнайтед.

Маруан Фелани е наказан, след като получи петия си жълт картон за сезона. Халфът Ройстън Дренте се връща в игра, след като изтърпя наказанието си, като не вземе участие срещу червените дяволи преди седмица. Фил Невил, Силвен Дистен и Тим Кейхил са с леки травми, като трябва да преминат късни фитнес тестове.

Прогноза: Нюкасъл - Евертън 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:


01 октомври Уулвърхемптън - Нюкасъл 1:2 (Висша лига)
16 октомври Нюкасъл - Тотнъм 2:2 (Висша лига)
22 октомври Нюкасъл - Уигън 1:0 (Висша лига)
26 октомври Блекбърн - Нюкасъл 4:3 сл. прод. (Карлинг Къп)
31 октомври Стоук Сити - Нюкасъл 1:3 (Висша лига)

Евъртън:

01 октомври Евъртън - Ливърпул 0:2 (Висша лига)
15 октомври Челси - Евъртън 3:1 (Висша лига)
23 октомври Фулъм - Евъртън 1:3 (Висша лига)
26 октомври Евъртън - Челси 1:2 сл. прод. (Карлинг Къп)
29 октомври Евъртън - Манчестър Юнайтед 0:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Евъртън


153 срещи
61 победи за Нюкасъл
33 равенства
59 победи за Евъртън
Голова Разлика: 231:226 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 2.25
Равен - 3.25
Евъртън - 3.30

Коефициенти от Offsidebet:
Нюкасъл - 2.20
Равен - 3.20
Евъртън - 3.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
175