Стоук приема амбицираните свраки на Британия Стейдиъм


П. Пенков

Стоук приема амбицираните свраки на Британия Стейдиъм

Стоук Сити - Нюкасъл
Стадион: "Британия", Стоук
Дата: 31.10.2011г.
Час: 22:00
Съдия: Майк Дийн


Стоук Сити и Нюкасъл се изпрявят един срещу друг на "Британия Стейдиъм" в последен двубой от десетия кръг от английската Висша лига. Домакините вече заемат 11-та позиция във временното класиране, след като през миналия кръг загубиха гостуването си на "Емирейтс" с 3:1 от Арсенал. През средата на седмица пък съставът на Тони Пулис прекрати участието си в турнира Карлинг Къп, след като в среща от четвъртия кръг от надпреварата, грънчарите бяха надиграни у дома с 2:1 от Ливърпул.

Джонатън Уудгейт може да вземе участие срещу бившия си клуб Нюкасъл, след като се възстанови от травма в прасеца през настоящата седмица, изигравайки пълни 90 минути при загубата от мърсисайдци в Карлинг Къп. Съотборникът му Джермейн Пенант е под въпрос, поради разтежение, докато Дани Хигинботъм е на път да се завърне отново в игра, след като получи сериозна контузия в коляното през месец април. Нападателят Мамаду Сидибе вероятно ще пропусне сблъсъка със свраките, поради болки в коляното.

Нюкасъл има възможността да атакува третата позиция, ако си тръгне с трите точки от "Британия". В момента свраките са четвърти с мач по-малко от съперниците си, като третия Челси притежава 19 точки, но сините вече изиграха двубоя си от настоящия кръг. Вторият Манчестър Юнайтед остава на 4 точки разлика от Нюкасъл, а гражданите са лидери с актив от 28 точки и нито една загуба до момента. През настоящата седмица съставът на Алън Пардю също приключи участието си в Карлинг Къп, след като загуби като гост на Блекбърн с 4:3, като победното попадение за Роувърс беше отбелязано в добавеното време на двубоя. За разлика от турнира, Нюкасъл се намира в добра форма във Висша лига, където успя да спечели общо 7 точки в последните си три срещи.

Мениджърът на Нюкасъл Алън Пардю вероятно ще включи Чейк Тиоте и Стивън Тейлър в титулярния състав за мача със Стоук Сити. Тейлър, който счупи носа си преди седмица при победа с 1:0 над Уигън, е напълно възстановен, като вероятно се очаква да игра със защитна маска, докато Тиоте се пребори с контузията с коляното си. Единственият играч на свраките, който със сигурност ще пропусне двубоя с нападателя Шола Амеоби, който ще отсъства поне още месец, поради разтежение.

Прогноза: Стоук Сити - Нюкасъл 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Стоук Сити:


02 октомври Суонзи - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)
15 октомври Стоук Сити - Фулъм 2:0 (Висша лига)
20 октомври Стоук Сити - Макаби Тел Авив 3:0 (Лига Европа)
23 октомври Арсенал - Стоук Сити 3:1 (Висша лига)
26 октомври Стоук Сити - Ливърпул 1:2 (Карлинг Къп)

Нюкасъл:

24 септември Нюкасъл - Блекбърн 3:1 (Висша лига)
01 октомври Уулвърхемптън - Нюкасъл 1:2 (Висша лига)
16 октомври Нюкасъл - Тотнъм 2:2 (Висша лига)
22 октомври Нюкасъл - Уигън 1:0 (Висша лига)
26 октомври Блекбърн - Нюкасъл 4:3 сл. прод. (Карлинг Къп)


Досегашни срещи:

Стоук Сити - Нюкасъл


64 срещи
19 победи за Стоук Сити
17 равенства
28 победи за Нюкасъл
Голова Разлика: 103:77 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:
Стоук Сити - 2.10
Равен - 3.20
Нюкасъл - 3.80

Коефициенти от Offsidebet:
Стоук Сити - 2.05
Равен - 3.15
Нюкасъл - 3.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
144