Полицията продължава да разследва Антони


Н. Гавазов

Полицията продължава да разследва Антони

Полицията продължава разследването на Антони във връзка с използването на физическа сила от крилото на Манчестър Юнайтед срещу жена.

Нека припомним, че през септември 2023 г. Габриела Кавалин обвини Антъни, бившия си приятел, в причиняване на телесна повреда. Момичето подаде съответна жалба не само в бразилската полиция, но и в полицията на Голям Манчестър.

В резултат на това Антони бе изгонен от бразилския национален отбор и Юнайтед даде време на играча си да отлети у дома и да се опита да разреши ситуацията.

След завръщането си в Манчестър, Антони, който тогава беобвинен в подобни престъпления от други две момичета, доброволно се яви в местната полиция и даде показания.

Оттогава историята изстина, но The Athletic може да потвърди, че въпреки липсата на новини разследванията на Антони продължават както в Бразилия, така и в Англия. Рано или късно футболистът ще разбере дали ще бъде съден.

Нека добавим, че този скандал пряко се отрази на играта на Антони, който прекара 954 минути на терена през този сезон във Висшата лига, но стартира само 11 пъти - за последно това се случи през декември.

  Сподели
101