Анонс на 25-ти кръг на Висшата лига


И. Ангелов

Анонс на 25-ти кръг на Висшата лига

Фулъм - Астън Вила 
Стадион: Крейвън Котидж 
Дата: 17.02.2024 г.
Час: 17:00 ч.

След две поредни равенства Фулъм се справи с Борнемут последно за да се настани на десет точки над опасната зона в момента. 

Астън Вила пък отново показа спада в играта си след като за първи път в сезона допусна последователни загуби и позволи на Манчестър Юнайтед да си тръгне с точките от "Вила Парк" в неделя. Все пак формата като гост в момента остава добра със само 4 загуби от последните 9.

Здравето е на страна на домакините и тук проблеми имат само Хименез, Тете и може би Адарабиойо, който е под въпрос. При Вила в игра се върна ключовият Лука Дин, но под въпрос са Диего Карлос и Тайрон Мингс. Контузени остават Буендия, Камара, Конса и Дюран.

Вила има 5 победи от последните 6 мача с Фулъм. Формата в момента обаче трябва да бъде използвана от домакините за подобрение на статистиката.

Прогноза: Фулъм - Астън Вила 1:1

 

Нюкасъл Юнайтед - Борнемут
Стадион: Сейнт Джеймсис Парк
Дата: 17.02.2024 г.
Час: 17:00 ч.

Нюкасъл записа четвърти пореден мач без загуба след победата над Нотингам Форест последно. Подобрението в здравето и след разреждането на графика помогна на тима да се върне на седма позиция на пет точки зад Манчестър Юнайтед.

Борнемут няма победа в последните пет кръга и "черешките" бяха тежко надиграни от Фулъм последно. В тима наказан е Билинг, а травми имат Адамс, Фредерикс и Арънс.

При домакините освен Тонали, аут са Поуп, Жоелинтон, Таргет, Андерсон, Уилок, Исак и Уилсън, като Мърфи е под въпрос. 

"Свраките" вкараха по най-малко 3 гола в последните три поредни кръга. Въпреки че се очаква дълга липса на нападателите, завръщането на Харви Барнс и преместването на Антъни Гордън на върха изглежда върши работа.

Прогноза: Нюкасъл Юнайтед - Борнемут 2:0

 

Нотингам Форест - Уест Хем Юнайтед 
Стадион: Сити Граунд
Дата: 17.02.2024 г.
Час: 17:00 ч.

Два от отборите в най-слаба форма ще мерят сили тук след като не постигнаха победи до момента в 2024 г. Форест показа не лоша игра срещу Нюкасъл последно, но класата на Бруно Гимараеш с оказа прекалена в крайна сметка. 

Уест Хем удари ново дъно в представянето си след унизително 6:0 в дербито с Арсенал. Още на почивката когато губеше с 4 гола стадионът на домакините се изпразни може би до половина и това трябва да е ясен сигнал към мениджъра, който не подобрява нещата въпреки липсата на контузени. 

Форест има само 1 победа в последните си 8 мача насред всички състезания. Това е формата, от която Дейвид Мойс трябва да се възползва с гостите, или може би да очаква уволнението си.

Прогноза: Нотингам Форест - Уест Хем Юнайтед 0:1

 

Тотнъм - Уулвс 
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 17.02.2024 г.
Час: 17:00 ч.

Тотнъм много късно спечели срещата с Брайтън и това бе трета победа в последните 5. У дома виждаме пет поредни победи и освен всичко това талисманът Сон се завърна в игра с няколко минути, в които отчете и асистенция.

Уулвс няма загуба в три поред на гости, а последната визита до Лондон бе спечелена с 4:2 срещу Челси. Матеуш Куня обаче ще липсва известно време и това намалява изключително атакуващия потенциал на отбора. 

Тотнъм вкара по най-малко 2 гола в 9 поредни кръга. Формата предполага победа за домакините.

Прогноза: Тотнъм - Уулвс 2:0

 

Шефилд Юнайтед - Брайтън
Стадион: Брамал Лейн
Дата: 18.02.2024 г.
Час: 16:00 ч.

Изненадващо Шефилд постигна трета победа за сезона последно срещу Лутън и това остави някакви надежди за спасение на последния в класирането на Висшата лига. Това бе отговор на унижението с 5:0 от Астън Вила преди това, и сега може да видим повече увереност в играта.

Брайтън загуби от Тотнъм последно, малко след добрата среща с Кръстъл Палас, но тимът остава в горната половина на таблицата с 3 точки над Уулвс. Продължават травмите на Педро, Енцисо, Марч и Милнър тук.

В последните 4 мача на Шефилд и 3 на Брайтън видяхме средно над 2.5 гола в мач, което предпоставя отворен двубой. Подемът на домакините ще е любопитно да бъде наблюдаван макар везните да са в полза на гостите.

Прогноза: Шефилд Юнайтед - Брайтън 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
235