Невил: Ливърпул няма да се бори за титлата


Н. Гавазов

Невил: Ливърпул няма да се бори за титлата

Експертът на Sky Sports Гари Невил вярва, че Ливърпул няма да може да се бори за титлата във Висшата лига този сезон, въпреки възстановяването на бойния дух.

Ливърпул започна силно новия сезон и дори показа приличен футбол в мача, който загуби от Тотнъм миналата събота (2:1).

Невил смята, че Ливърпул отново изглежда като отбора на Клоп, но Гари смята, че на "червените" им липсва химията и няколко попълнения, за да се опитат да се борят за титлата.

"Те определено притежават борбен дух, както винаги отборите на Клоп. Но не мисля, че ще се борят за титлата.

Тяхната халфова линия е по-добра и по-бърза, отколкото си мислех, че ще бъде, но все пак смятам, че са изправени пред някои предизвикателства, защото нямат истински полузащитник.

Те са в добра позиция. Клоп може и да не е предизвикателство за титлата този сезон, но още един или два трансферни прозореца и той може да направи нещо специално.

Ако играчи като Нунес, Диас, Салах, Жота, Гакпо и Гравенберхч започнат да блестят заедно през този сезон, тогава с още едно или две подписвания те могат да се борят за титлата отново през следващия сезон. Те не са толкова далеч.

През последния трансферен прозорец Клоп се чудеше какво става и феновете на Ливърпул бяха малко притеснени, че няма да получат халфовете, от които се нуждаеха, но се справят добре“, заяви Невил в своя подкаст.

  Сподели
387