Дайк: Евертън не е там където трябва да бъде


Н. Гавазов

Дайк: Евертън не е там където трябва да бъде

Старши треньорът на Евертън Шон Дайк сподели очакванията си от мача от 22-ия кръг на английската Висша лига с Арсенал. Срещата ще се проведе утре, 4 февруари. Мачът започва в 14:30 часа българско време.

"Развълнуван съм. Разбира се, наясно съм с шума около клуба напоследък и всичко това. Все още не знам всичко за феновете на Евертън, засега все още се уча. Научавам за причините да се вдигне някакъв шум около клуба - за дълбоки причини, а не само това, което чета. Но единственото, което знам за феновете е, че подкрепят своя клуб, защитават го и се грижат за него. Точно от това имам нужда сега. Имам нужда от това като треньор, моят щаб и моите играчи също имат нужда от това. Имам нужда от такава тотална подкрепа, това е сигурно. Гледайки първия мач, мисля, че това ще бъде наистина важно като отправна точка - дори преди да бъде хвърлена първата топка.

Клубът не е там, където трябва да бъде, но искаме феновете да се присъединят към нас и да възстановят връзките с нас.

Арсенал е много добър съперник. Очевидно хората говорят за спечелването на титлата, така че това говори само за себе си. Сега са във форма, но мисля, че ни познават от предишния ми клуб. Сигурен съм, че те са наясно, че моят отбор е готов за трудностите, така че не бих смятал, че подценяват силата на нашето предизвикателство“, заяви Дайк.

  Сподели
287