Нюкасъл ще спечели домакинството си на Бирмингам


П. Пенков

Нюкасъл ще спечели домакинството си на Бирмингам

Нюкасъл - Бирмингам
Стадион: "Сейнт Джеймсис Парк", Нюкасъл
Дата: 07.05.2011
Час: 17:00
Съдия: Крис Фой

Бирмингам гостува на Нюкасъл Юнайтед в събота от 17:00 часа българско време, в среща от 36-я кръг от английската Висша лига. Свраките регистираха 2 равенства и 1 загуба в последните три кръга от първенството, като така добави нови 2 точки към актива си. Нюкасъл заема 12-та позиция във временното класиране, като притежава 6 точки повече от Уигън, който оглавява класирането в зоната на изпадащите. Двете ремите бяха записани срещу Манчесър Юнайтед и Блекпул. Преди седмици обаче съствът на Алън Пардю загуби с 3:0 гостуването си на Ливърпул, който се бори за участие в европейските клубни турнири през следващия сезон.

Бранителят на Нюкасъл Стивън Тейлър ще започне срещу Бирмингам, след като съотборника му Майк Уилямсън получи контузия, която няма да му позволи да участва в оставащите срещи на тима до края на кампанията. Мениджърът Алън Пардю се надява да може да включи Хатем Бен Арфа в състава си за първи път от 3 октомври насам. Бен Арфа счупи крака си на два места, но се завърна към тренировки. Стивън Айрлънд и Леон Бест ще пропуснат остатъка от сезона, поради травми, докато Дани Гутри, Алън Смит и Дан Гослинг продължават да работят върху физическата си форма.

Бирмингамци се 15-ти във временното подреждане, притежавайки актив от 35 точки, които бяха спечелени след общо 8 победи, 15 равенства и 12 загуби. Съставът на Алекс Маклийш записа две поражение и едно равенство в последните три кръка от английската Висша лига. В края на месец април Бирмингам претърпя загуба с 3:1 при гостуването си на Челси, а седмица по-късно беше разгромен от Ливърпул на "Анфийлд". В последвалият кръг Сити регистира равенство 1:1 у дома срещу Уулвърхемптън.

Бирмингам няма да може да разчита на водещия си голмайстор - Крейг Гарднър. Той ще трябва да изтърпи наказание от 2 срещи, след като получи 2-я си червен картон през кампанията срещу Уулвс, миналата седмица. Кейт Фейхи и Дейвид Бентли са в добро физическо състояние за да заместят бившия халф на Астън Вила. Нападателят Никола Жигич все още е аут, поради травма в слабините, като не е изключен варианта да пропусне остатъка от сезона.

Нюкасъл показа непостоянство през последните няколко седмици, но впечатление прави, че тима се представя добре пред собствена публика. Съперникът им Бирмингам не се справя при гостуванията си.

Прогноза: Нюкасъл - Бирмингам 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:

02 април Нюкасъл - Уулвърхемптън 4:1 (Висша лига)
10 април Астън Вила - Нюкасъл 1:0 (Висша лига)
19 април Нюкасъл - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)
23 април Блекпул - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)
01 май Ливърпул - Нюкасъл 3:0 (Висша лига)

Бирмингам:

09 април Блекбърн - Бирмингам 1:1 (Висша лига)
16 април Бирмингам - Съндърланд 2:0 (Висша лига)
20 април Челси - Бирмингам 3:1 (Висша лига)
23 април Ливърпул - Бирмингам 5:0 (Висша лига)
01 май Бирмингам - Уулвърхемптън 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Бирмингам

81 мача
34 победи за Нюкасъл
21 равенства
26 победи за Бирмингам
Голова Разлика: 129:113 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 1.90
Равен - 3.40
Бирмингам - 4.20

Коефициенти от Offsidebet:
Нюкасъл - 1.92
Равен - 3.35
Бирмингам - 3.90

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
189