Нюкасъл ще се реваншира за двете поредни поражения


П. Пенков

Нюкасъл ще се реваншира за двете поредни поражения

Блекпул - Нюкасъл
Стадион: "Блумфилд Роуд", Блекпул
Дата: 23.04.2011
Час: 17:00
Съдия: Мартин Аткинсън


Нюкасъл Юнайтед гостуване на Блекпул в двубой от съботния ден от 34-я кръг от английската Висша лига. Формата на мандарините е повече от ужасяваща, като съства на Йън Холоуей е записал само едно равенство в последните 5 мача от първенството, а останалите са поражения. Това реми беше постигнато при гостуването на Блекбърн Роувърс, завършило при резулат 2:2. В последвалите срещи южняците записаха загуби съответно от: Фулъм с 3:0, от Арсенал с 3:1 и от Уигън също с 3:1. Така Блекпул поставя под въпрос участието си във Висшата лига и през следващия сезон, тъй като в момента тима заема 18-та позиция с актив от 33 точки.

Капитанът на Блекпул Чарли Адам е напълно възстановен от травмата, която получи в срещата с Уигън. Съотборникът му Дейвид Воан е на линия, след като пропусна последните две срещи на тима, поради контузия. Стражът Мат Джилкс вероятно ще задъжи титулярната си позиция, след като наскоро се завърна след претърпяна травма в коляното, докато бранителя Дейвид Карни е аут до края на настоящия сезон, поради сложна контузия в рамото.

Нюкасъл Юнайтед също не показа добра игра в последните няколко кръга, като свраките заемат деветата позиция с актив от 40 точки. След категоричната победа с 4:1 срещу Уулвърхемптън, Нюкасъл претърпя минимално поражение с 1:0 при визитата си на Астън Вила. Преди седмица обаче съставът на Алън Пардю успя да измъкна точка при домакинството си на Манчестър Юнайтед, завършило при резулат 0:0.

Капитанът на Нюкасъл Кевин Нолан е готов да се завърне отново в игра след изтърпяно наказание. Той пропусна последните два мача на тима, след като достигна 10-я си жълт картон през настоящата кампания. Тим Крул вероятно ще замести отново Стив Харпър, който може би ще се подложи на оперативна намеса, поради контузия в коляното. Французинът Хатем Бен Арфа ще се опита да се включи в трета поредна среща от Висшата лига, докато Леон Бест, Дан Гослинг и Алън Смит са аут до края на кампанията.

Блекпул загубиха последните си три домакинства, докато Нюкасъл се завърнаха с "празни ръце" след последните си две гостувания.

Прогноза: Блекпул - Нюкасъл 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Блекпул:

07 март Блекпул - Челси 1:3 (Висша лига)
19 март Блекбърн - Блекпул 2:2 (Висша лига)
03 април Фулъм - Блекпул 3:0 (Висша лига)
10 април Блекпул - Арсенал 1:3 (Висша лига)
16 април Блекпул - Уигън 1:3 (Висша лига)

Нюкасъл:

05 март Нюкасъл - Евъртън 1:2 (Висша лига)
19 март Стоук Сити - Нюкасъл 4:0 (Висша лига)
02 април Нюкасъл - Уулвърхемптън 4:1 (Висша лига)
10 април Астън Вила - Нюкасъл 1:0 (Висша лига)
19 април Нюкасъл - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Блекпул - Нюкасъл

41 мача
18 победи за Блекпул
7 равенства
16 победи за Нюкасъл
Голова Разлика: 71:64 за Блекпул


Коефициенти от bet365:
Блекпул - 3.00
Равен - 3.30
Нюкасъл - 2.37

Коефициенти от Offsidebet:
Блекпул - 2.90
Равен - 3.30
Нюкасъл - 2.35

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
216