Карагър не вярва, че Конте бързо ще постигне успех с Тотнъм


Н. Гавазов

Карагър не вярва, че Конте бързо ще постигне успех с Тотнъм

Експертът от Sky Sports Джейми Карагър смята, че мениджърът Антонио Конте няма да има 18 месеца, за да направи Тотнъм претендент за титлата във Висшата лига.

Според слуховете,  Конте вече е пристигнал в Лондон и е готов да подпише договор с Тотнъм до 2023 година.

Карагър смята, че на италианеца ще му трябват около три години, за да спечели титла с "шпорите".

"Бих се радвал Конте да се завърне във Висшата лига. Мисля, че когато за първи път дойде тук, той бе истинско откритие. Той е страхотен персонаж с харизма. Надявам се, че могат да се разберат.

Мисля, че ще му отнеме повече от 18 месеца, за да трансформира Тотнъм. И въпреки че съм голям фен на Антонио Конте и във всеки клуб, включително Челси, той бързо постигна успех, би било много трудно да го повтори в Тотнъм.

Мисля, че ще му трябват още 18 месеца на върха, за да се опита да направи Тотнъм претендент за титлата.

Мисля, че там има много работа. Ще успее ли Конте да го свърши за 18 месеца? Мисля, че би било много трудно, дори за човек от неговия калибър.

Мисля, че този отбор е способен да се бори за място в зоната на Шампионска лига, сега не изостават толкова много. Тотнъм е клуб, който винаги трябва да се стреми към тези места.

Мисля, че ако Антонио Конте поеме тази работа, това няма да е този сезон, но в бъдеще ще ги погледнем и ще си помислим: "О, да, те определено могат да попаднат в Шампионска лига". Защото неговият ефект може да бъде огромен, както го демонстрираше през цялата си кариера", заяви Карагър.

  Сподели
393