Джака останал изненадан от червения картон


Н. Гавазов

Джака останал изненадан от червения картон

Полузащитникът на Арсенал Гранит Джака призна, че е останал изключително изненадан, когато е бил изгонен в мача от Висшата лига срещу Манчестър Сити в събота.

Джака напусна терена на "Етихад“  в 35-ата минута, като получи директен червен картон за влизане срещу Жоао Кансело. В резултат на това "артилеристите“ загубиха този мач с гръм и трясък - 5: 0.

Въпреки факта, че Гранит бе отстранен за 11-и път в кариерата си, 28-годишният швейцарец все още не разбира защо това се случва, но подозира съдиите за пристрастно отношение.

"След толкова лош старт на сезона критиките са неизбежни. Това е нормално и няма как да се отървем от него. Всеки играч трябва да се примири с това.

Що се отнася до червения картон, това бе много изненадващо! Когато става дума за Висшата лига, хората често казват колко твърдо се играе тук. На 100% попаднах в топката и получих червен.Системата VAR не се намеси. Виждал съм и по-твърди сблъсъци, в които не са давали нарушения.

Можете ли да кажете, че има пристрастие към мен? Не знам, не искам да правя предположения. Няма да позволя това да ме подлуди. Както и да е, сега нищо не може да се промени. Каквото и да е, сега вече нищо не мога да променя/ Само мога да гледам напред", заяви Джака.

  Сподели
305