Нюкасъл ще трябва раздели по точка с Тротърс


П. Пенков

Нюкасъл ще трябва раздели по точка с Тротърс

Нюкасъл - Болтън
Стадион: "Сейнт Джеймсис Парк", Нюкасъл
Дата: 26.02.2011
Час: 17:00
Съдия: Крис Фой

Нюкасъл Юнайтед и Болтън Уондърърс се изправят един срещу друг в двубой от 28-я кръг от английската Висша лига. Свраките показват незадоволителна игра през последните няколко кръга, като тима регистрира 1 победа, 3 равенства и 1 поражение в последните си 5 срещи. В момента Нюкасъл Юнайтед заема деветата позиция в подреждането, като се намира на 10 точки разлика от петия Челси. В последните си две срещи от първенството, състава на Алън Пардю успя да спечели 3 точки. Те бяха извоювани при визтата им на Бирмингам, спечелена от свраките с 2:0. Седмица преди този двубой Нюкасъл регистрира нулево равенство срещу Блекбърн на "Иууд Парк".

Мениджърът на Нюкасъл Алън Пардю заяви, че ще изчака до последно и ще реши дали да разчита на нападателя Петер Ловенкрандс. Той получи лека травма в последната среща с Бирмингам, като пропусна петъчната тренировка на тима. Нийл Рейнджър и Шефки Куки вероятно ще заменят Ловенкраднс, ако се наложи. Халфът Дани Гутхри със сигурност пропусна домакинството на Болтън, поради разтежение, докато Шола Амеоби се надява да поднови тренировъчни занимания през следващата седмица. Бранителите Стивън Тейлър и Райън Тейлър се завръщат отново в игра след отсъствие, но Стивън Айрлънд и Дан Гослинг са аут, както и Алън Смит и Хатем Бен Арфа.

Болтън Уондърърс се представят далеч по-добре от съперниците си в последните няколко седмици, като тима на Оуен Койл е записал 4 победи в последните си пет срещи. Това изкачи Болтън на осмата позиция във временното класиране, като състава е записал общо 9 победи, 9 равенства и 9 загуби досега през кампанията. Преди седмица съставът на Оуен Койл продължи участието си в турнира ФА Къп, след като победи Фулъм, в среща от петия кръг на надпреварата.

Нападателят на Болтън Даниел Стъридж се завръща отново в игра след отсъствието си през последните няколко седмици. Йоси Яскелайнен ще заемем отново позицията си на вратата, след като беше заменен от Адъм Богдан в двубоя от ФА Къп. Бранителят Гретър Стейнсон вероятно ще бъде включен в игра, след като беше аут през последния един месец.

Прогноза: Нюкасъл - Болтън 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:

22 януари Нюкасъл - Тотнъм 1:1 (Висша лига)
02 февруари Фулъм - Нюкасъл 1:0 (Висша лига)
05 февруари Нюкасъл - Арсенал 4:4 (Висша лига)
12 февруари Блекбърн - Нюкасъл 0:0 (Висша лига)
15 февруари Бирмингам - Нюкасъл 0:2 (Висша лига)

Болтън:

02 февруари Болтън - Уулвърхемптън 1:0 (Висша лига)
05 февруари Тотнъм - Болтън 2:1 (Висша лига)
13 февруари Болтън - Евъртън 2:0 (Висша лига)
16 февруари Уигън - Болтън 0:1 (ФА Къп)
20 февруари Фулъм - Болтън 0:1 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Болтън

99 мача
47 победи за Нюкасъл
16 равенства
36 победи за Болтън
Голова Разлика: 179:128 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 2.10
Равен - 3.25
Болтън - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:
Нюкасъл - 2.05
Равен - 3.25
Болтън - 3.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
189