Нюкасъл ще спечели гостуването си на Блекбърн


П. Пенков

Нюкасъл ще спечели гостуването си на Блекбърн

Блекбърн - Нюкасъл
Стадион: "Ииуд Роуд", Блекбърн
Дата: 12.02.2011
Час: 17:00
Съдия: Стюърт Атуел

Блекбърн Роувърс приема Нюкасъл Юнайтед на стадион "Иууд Парк" в двубой от 27-я кръг от английската Висша лига. Домакините Роувърс са 11-ти във временното класиране, като досега са регистирали общо 9 победи, 4 равенства и 13 загуби. В предният кръг съставът на Стив Кийн загуби с 4:3 гостуването си на Уигън, а седмица по-рано регистрира още едно поражение, като загуби с 1:0 от Тотнъм пред собствена публика.

Нападателят на Блекбърн Роке Санта Крус се завръща отново в игра. Парагвайският национал пропусна последните 2 срещи на тима, поради контузия в слабините, но успя да се възстанови напълно. Браниятл Гаел Живе все още не е напълно възстановен от травмата си, докато Фил Джоунс провежда рехабилитации след операцията на коляното си, като се очаква да се върне в игра отново през месец април. Януарските попълнения Мауро Формика, който пристигна от аржентинския Олд Бойс, и Рубен Рокина, от Барселона, са все още на няколко седмици от пълното си приобщаване със състава.

Нюкасъл Юнайтед заема съседната десетата позиция, като и двата тима притежават еднакъв актив от точки, но разликата по отношение на голова разлика е огромна, тъй като свраките притежават положителна голова разлика +2, докато Роувърс имат отрицателната -8. В предишният кръг съставът на Алън Пардю се добра до равенството при домакинството си на Арсенал, завършило при головото равенство 4:4, което предизвика сериозни дискусии на острова, поради съдийството.

Нападателите на Нюкасъл Леон Бест и Найл Рейджър са готови да заемат местата си в състава. Съотборникът им Шола Амеоби се надява да се възстанови по-бързо от счупената си брадичка, като това може да се случи най-рано след около 3 седмици. Централният защитник Стивън Тейлър ще се завърне към тренировки, след като получи разтежение в понеделник, докато новото попълнение Стивън Айрлънд продължава възстановяването си от травмата в коляното си, която получи по време на двубоя с Астън Вила. Райън Тейлър, Дан Гослинг, Алън Смит и Хатем Бен Арфа остава аут, поради травми.

Прогноза: Блекбърн - Нюкасъл 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Блекбърн:

15 януари Челси - Блекбърн 2:0 (Висша лига)
23 януари Блекбърн - Уест Бромич 2:0 (Висша лига)
29 януари Астън Вила - Блекбърн 3:1 (ФА Къп)
02 февруари Блекбърн - Тотнъм 0:1 (Висша лига)
05 февруари Уигън - Блекбърн 4:3 (Висша лига)

Нюкасъл:

08 януари Стивънидж - Нюкасъл 3:1 (ФА Къп)
16 януари Съндърланд - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)
22 януари Нюкасъл - Тотнъм 1:1 (Висша лига)
02 февруари Фулъм - Нюкасъл 1:0 (Висша лига)
05 февруари Нюкасъл - Арсенал 4:4 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Блекбърн - Нюкасъл

101 мача
42 победи за Блекбърн
19 равенства
40 победи за Нюкасъл
Голова Разлика: 157:154 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:
Блекбърн - 2.10
Равен - 3.40
Нюкасъл - 3.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
370