Свраките ще си тръгнат с 3 точки от Крейвън Котидж


П. Пенков

Свраките ще си тръгнат с 3 точки от Крейвън Котидж

Фулъм - Нюкасъл
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 02.02.2011
Час: 22:00
Съдия: Майк Джоунс

Отборите на Фулъм и Нюкасъл Юнайтед излизат един срещу друг в среща от 25-я кръг от английската Висша лига. Съставът на Марк Хюз е 15-ти във временното подреждане, като до момента е регистирал обшо 5 победи, 11 равенства и 8 загуби. Преди два кръга Фулъм записа петия си успех през настоящия сезон във Висшата лига, след като победи с 2:0 Стоук Сити на собствения си "Крейвън Котидж". Седмица по-късно обаче, за жалост на феновете, котиджърс загубиха с минималното 1:0 гостуването си на Ливърпул. За смека на случилото се Фулъм се реваншира на своите привържаници, продължавайки участието си турнира ФА Къп, след като постигна категорична победа с 4:0 над Тотнъм.

Новите попълнения на Фулъм Ейдур Гудьонсен и Гаел Какута могат да направят дебюта си за клуба. Първият премина в лондонския клуб под наем от Стоук Сити, докато Какута не успя да се включи в двубоя с Тотнъм. Дейвид Стоукдейл вероятно ще продължи да пази вратата на Фулъм, тъй като Марк Шварцър е уморен от изявите си с националния отбор на Австралия в турнира за Купата на Азия. Диксън Етуху е под съмнение за срещата, поради разтежение.

Нюкасъл имат регистирани общо досега 8 победи, 6 равенства и 9 загуби, което им отрежда деветата позиция в класирането с актив от 30 точки. Тимът отпадна от борбата за ФА Къп, след като загуби в третия кръг от Стивънидж с 3:1. След това свраките записаха две последователни равенства във Висшта лига, срещу Съндърланд като гост и срещу Тотнъм на собствения си "Сейнт Джеймсис Парк".

Новото попълнение на Нюкасъл Стивън Айрлънд няма да фируги в групата за мача с Фулъм, поради контузия, която се очаква да отшуми до 2 седмици. Халфът Чейк Тиоте изтърпя наказанието си от 3 срещи. Капитана Кевин Нолън и Дани Гутри са на линия, за сметка на Райън Тейлър, Стивън Тейлър, Дан Гослинг, Алън Смит и Хатем Бен Арфа, които остават аут от терените поради контузии.

Прогноза: Фулъм - Нюкасъл 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

08 януари Фулъм - Питърбъро 6:2 (ФА Къп)
15 януари Уигън - Фулъм 1:1 (Висша лига)
22 януари Фулъм - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)
26 януари Ливърпул - Фулъм 1:0 (Висша лига)
30 януари Фулъм - Тотнъм 4:0 (ФА Къп)

Нюкасъл:

02 януари Уигън - Нюкасъл 0:1 (Висша лига)
05 януари Нюкасъл - Уест Хем 5:0 (Висша лига)
08 януари Стивънидж - Нюкасъл 3:1 (ФА Къп)
16 януари Съндърланд - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)
22 януари Нюкасъл - Тотнъм 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Фулъм - Нюкасъл

33 мача
16 победи за Фулъм
7 равенства
10 победи за Нюкасъл
Голова Разлика: 54:50 за Фулъм


Коефициенти от bet365:
Фулъм - 2.10
Равен - 3.30
Нюкасъл - 3.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
140