Нюкасъл ще спечели трите точки срещу Уест Хем


П. Пенков

Нюкасъл ще спечели трите точки срещу Уест Хем

Нюкасъл - Уест Хем
Стадион: "Сейнт Джеймсис Парк", Нюкасъл
Дата: 05.01.2011
Час: 21:45
Съдия: Майк Дийн

В друга среща от 22-я кръг в английската Висша лига, Нюкасъл Юнайтед приема Уест Хем Юнайтед. Свраките вече заемат десетата позиция във временното класиране, след като преди дни спечелиха с минималното 1:0 гостуването си на Уигън. Това изтреля тима напред в класирането, след като претърпя загуба с 2:0 на "Уайт Харт Лейн" в последния мач на тима от изминалата 2010 година.

Вероятно Шола Амеоби онтоов ще изведе тима и в срещата с Уест Хем, поради отсъствието на Анди Керъл, който страда от контузия в слабините и вероятно ще пропусне двубоя от третия кръг на ФА Къп, като прогнозите е да се завърне отново в игра за двубоя със Съндърланд на 16 янаури. Съотборникът му Амеоби отново ще трябва да партнира с Питър Ловенкрандс, въпреки че мениджъра Алън Пардю обеща на Леон Бест и на Нийл Рейнджър, че ще получат шанс за игра. Бранителят Сол Кембъл своя още се възстановява от вирусно заболяване, докато Дан Гослинг е близо до връщането си в игра, след претърпяна тежка контузия в коляното. Хатем Бен Арфа и Райън Тейлър остават също поради контузии.

Съперниците им Уест Хем вече забравиха какво е чувството да си застрашен от изпадане, след като тима постигна 2 победи в последните си 3 мача. В последната си среща, която бе на 1 януари, чуковете победиха у дома Уулвърхемптън с 2:0. Така възкръсналия макар и за кратък перидо от време отбор на Аврам Грант, заема 16-та позиция във временното подреждане, като има точка в актива си повече от Фулъм, който оглавява класирането в опасната зона.

От Уест Хем обявиха, че ще следят до последно състоянието на Ларс Якобсен и Валон Бехрами. Първият страда от болки в петата, докато Бехрами е аут в продължение вече на месец, поради контузия в тазобедрената си става. Халфът Марк Ноубъл е на линич, след като се завърна, след травма, срещу Уулвърхемптън, но Кийрън Дуер, Херита Илунга, Бени Маккарти, Джак Колисън и Мануел да Коща са аут.

Прогноза: Нюкасъл Юнайтед - Уест Хем 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:

05 декември Уест Бромич - Нюкасъл 3:1 (Висша лига)
11 декември Нюкасъл - Ливърпул 3:1 (Висша лига)
26 декември Нюкасъл - Манчестър Сити 1:3 (Висша лига)
28 декември Тотнъм - Нюкасъл 2:0 (Висша лига)
02 януари Уигън - Нюкасъл 0:1 (Висша лига)

Уест Хем:

11 декември Уест Хем - Манчестър Сити 1:3 (Висша лига)
18 декември Блекбърн - Уест Хем 1:1 (Висша лига)
26 декември Фулъм - Уест Хем 1:3 (Висша лига)
28 декември Уест Хем - Евъртън 1:1 (Висша лига)
01 януари Уест Хем - Уулвърхемптън 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Уест Хем

89 мача
36 победи за Нюкасъл
23 равенства
30 победи за Уест Хем
Голова Разлика: 140:131 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 1.83
Равен - 3.60
Уест Хем - 4.33

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
143