Уeрнър: Искам да се ощипя


Н. Гавазов

Уeрнър: Искам да се ощипя

Президентът на Ливърпул Том Уeрнър заяви, че феновете на клуба трябва да се наслаждават на този "сезон на мечтите“.

"Червените" допуснаха само едно равенство в първите 25 кръга от този сезон във Висшата лига, спечелиха всички останали мачове, а сега имат 22 точки предимство пред най-близкия преследвач.

Ливърпул има всички шансове да пренапише редица рекорди на Висшата лига, а също така да подобри известното постижение на "Непобедимите" от Арсенал.

Том смята, че такъв сезон няма да се повтори в обозримо бъдеще.

"За феновете това засега  е сезонът на мечтите и всеки уикенд ние хвалим  нов играч. Както каза Юрген, работата не е свършена и в края на сезона трябва да се  наслаждаваме на това още повече.

Все още не сме постигнали нищо, но в същото време всички - и не само феновете на Ливърпул - могат да се насладят на футболната марка, която показваме.

Непрекъснато казвам на всички да харесат това, тази серия, която развиваме. Не мисля, че някой ще успее да повтори това скоро. Просто се радваме на това преживяване и се радваме на следващия мач.

За мен лично е удоволствие да гледам колко талантливи играчи демонстрират толкова високо ниво всяка седмица. Конкуренцията е огромна и може да мислите, че един ден ще имаме почивен ден, но това не се случва.

Искам да се ощипя. Просто ми е приятно всеки уикенд. Този отбор наистина обича да играе футбол и има определен характер на терена и извън него", заяви Уeрнър.

  Сподели
219