Ливърпул превзе и Молиню


И. Ангелов

Ливърпул превзе и Молиню

Уулвърхемптън Уондърърс прие Ливърпул в срещата от двадесет и четвъртия кръг на английската Висша лига. Днес на стадион "Молиню" домакините отстъпиха в резултата, но се върнаха във второто полувреме, отчетоха се и с големи пропуски, преди Роберто Фирмино да доведе резултата до победа на гостите с 2:1.

В 8-ата минута Джордан Хендерсън откри резултата след корнер и подаване на главата му от Александър-Арнолд за 1:0. Последва голямо положение пред Дохърти в 11-ата минута, който се измъкна от капана на засадата при подаване на Мутиньо, но не се възползва. В 32-ата минута Мане се контузи и бе заменен принудително с Минамино. 

След почивката в 51-ата минута домакините изравниха, когато Траоре спечели много дистанция от дясно и центрира перфектно на главата на Хименес за 1:1. Последва положение пред Траоре, а в 68-ата минута и пред Хименес отново. 

В 84-ата минута след добра игра на Салах на границата на наказателното поле, той остави топката за Хендерсън, а халфът изведе Фирмино в наказателното поле за силен удар и 2:1.

  Сподели
422