Вила ще даде само точка на Юнайтед


Т. Михайлов

Вила ще даде само точка на Юнайтед

Астън Вила - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Вила Парк", Бирмингам
Дата: 13.11.2010
Час: 14:45
Съдия: Майк Дийн


Манчестър Юнайтед е изправен пред поредното си сериозно препятствие във Висшата лига, тъй като гостува на традиционно силния тим на Астън Вила.

“Виланите” не направиха най-добрия си старт и след 12 кръга имат 4 победи, 4 равни и 4 загуби и 16 точки. Това им отрежда 10-ата позиция във временното класиране . С 16 точки обаче са цели 6 тима – от 6-тия до 11-тия. В последния кръг бирмингамци победиха Блекпул с 3:2 в интересен двубой. На свой терен те нямат загуба от началото на сезона и в 6 мача са допуснали само 3 гола.

Манчестър Юнайтед продължава серията си без загуба през сезона като тя се удължи на 24 мача във всички турнири. През седмицата “червените дяволи” се изправиха срещу Манчестър Сити на “Ийстлендс” като мачът бе скучен и приключи при 0:0. Юнайтед бе малко по-близо до победата, но като цяло резултатът бе справедлив. Като гост 18-кратните шампиони са с показатели от 1 победа и 5 равни, заради които са на 4 точки зад лидера Челси.

Жерар Улие има много проблеми с контузии като 9 играча пропускат мача. Поредният в лазарета е Карлос Куеяр. Бейе е под въпрос. Аут са още Хески, Карю, Рио-Кокър, Сидуел и капитанът Стилиян Петров.

Сър Алекс също има доста тревоги като Пол Скоулс и Рафаел се присъединиха към списъка с контузените. Там са още Рууни, Оуен, Валенсия и Харгрийвс. Патрис Евра и Райън Гигс са под въпрос до последно.

Юнайтед има уникалния рекорд от само една загуба в последните 31 мача срещу този съперник. Определено може да се каже, че Астън Вила изпитва големи трудности именно в тази битка. Сега нещата отново не са в тяхна полза, тъй като контузените състезатели са им в повече. От друга страна тимът е много стабилен на “Вила Парк”, докато Юнайтед пилее точки извън “Олд Трафорд”. Така равенството изглежда най-логично. С хикс завършиха и последните два мача между двата тима в Бирмингам.

Последни 5 изиграни срещи:

Астън Вила:

23 октомври Съндърланд - Астън Вила 1:0 (Висша лига)
27 октомври Астън Вила - Бърнли 2:1 сл. прод. (Карлинг Къп)
31 октомври Астън Вила - Бирмингам 0:0 (Висша лига)
06 ноември Фулъм - Астън Вила 1:1 (Висша лига)
10 ноември Астън Вила - Блекпул 3:2 (Висша лига)

Манчестър Юнайтед:

26 октомври Манчестър Юнайтед - Уулвърхемптън 3:2 (Карлинг Къп)
30 октомври Манчестър Юнайтед - Тотнъм 2:0 (Висша лига)
02 ноември Бурсаспор - Манчестър Юнайтед 0:3 (Шампионска лига)
06 ноември Манчестър Юнайтед - Уулвърхемптън 2:1 (Висша лига)
10 ноември Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Астън Вила - Манчестър Юнайтед

154 мача
41 победи за Астън Вила
36 равенства
77 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 278:201 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Астън Вила - 4.33
Равен - 3.60
Манчестър Юнайтед - 1.83

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
164