Последния в класирането срещу набиращия скорост Тотнъм


П. Пенков

Последния в класирането срещу набиращия скорост Тотнъм

Тотнъм - Уигън
Стадион: "Уейт Харт Лейн", Лондон
Дата: 28.08.2010
Час: 17:00
Съдия: Фил Дауд


В събота от 17:00 българско време Тотнъм и Уигън се изправят един срещу друг в двубой от 3-я кръг на английската Висша лига. В момента шпорите заемат 8-та позиция във временното класиране с актив от 4 точки. В първия кръг на шампионата Тотнъм и Манчестър Сити не успяха да излъчат победител помежду си и завършиха при нулево равенство. Седмица по-късно Тотнъм постигна първия си успех през новия сезон в Англия, побеждавайки Стоук Сити като гост с 2:1. Добрата новина за шпорите е, че те се класираха за групите на Шампионската лига, побеждавайки Йънг Бойс с общ резултат от 6:3.

Мениджърът Хари Реднап няма да може да разчита на вратаря Еурелио Гомес. Гомес получи контузия по време на реванша в Шампионска лига срещу швейцарския Йънг Бойс, което означава, че Карло Кудичини ще заеме неговото място. Освен това Реднап трябва да реши дали да разчита отново на капитана Ледли Кинг, който игра в срдя. Лука Модрич, Джейми О'Хара и Джонатан Уудгейт са дългосрочно отсъсващи, но Дейвид Бентли е готов да се върне към тренировки в понеделник след претърпяна контузия в глезена.

Уигън не се представя никак добре от началото на новия сезон, като в момента се намира на последната позиция в класирането с 0 точкки и голова разлика от -10. В първия кръг състава на Роберто Мартинес загуби с 4:0 пред собствена публика от новака във Висшата лига Блекпул. Седмица по-късно Уигън бяха разгромени от Челси с 6:0. В средата на седмицата Уигън записа първия си успех от началото на сезона, като победи с класическото 3:0 при гостуването си на Хартлупул в мач от турнира Карлинг Къп.

Виктор Мойсес ще пропусне гостуването на Тотнъм поради контузия в глезена получена при двубоя от Карлинг Къп. Очаква се националът на Англия да отсъства в продължение на 2-3 седмица, след като по-рано се възстанови от травама в прасеца. Стивън Коулдуел е готов да направи дебюта си във Висшата лига, но брат му Гари остава аут.

Смятам, че Уигън се намират в много лошо положение и едва ли ще могат да се противопоставят на набиращия скорост Тотнъм.

Прогноза: Тотнъм - Уигън 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

07 август Тотнъм - Фиорентина 3:2 (Приятелски мач)
14 август Тотнъм - Манчестър Сити 0:0 (Висша лига)
17 август Йънг Бойс - Тотнъм 3:2 (Шампионска лига)
21 август Стоук Сити - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
25 август Тотнъм - Йънг Бойс 4:0 (Шампионска лига)

Уигън:

04 август Уигън - Сарагоса 1:3 (Приятелски мач)
08 август Дънди Юнайтед - Уигън 1:3 (Приятелски мач)
14 август Уигън - Блекпул 0:4 (Висша лига)
21 август Уигън - Челси 0:6 (Висша лига)
24 август Хартлипул - Уигън 0:3 (Карлинг Къп)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Уигън

11 мача
6 победи за Тотнъм
4 равенства
1 победа за Уигън
Голова Разлика: 30:11 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 1.25
Равен - 5.75
Уигън - 13.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
154