Кметът на Ливърпул поиска разследване на трансфера на Баркли


Н. Гавазов

Кметът на Ливърпул поиска разследване на трансфера на Баркли

Кметът на Ливърпул Джо Андерсън, който е привърженик на Евертън, съобщи за намерението си да инициира разследване на обстоятелствата около трансфера на полузащитника Рос Баркли в Челси. Напомняме, че по-рано днес лондончани обявиха за привличането на 24-годишния англичанин, с когото подписа контракт за пет и половина години.

"Трансферът на Рос Баркли от Евертън в Челси за 15 милиона паунда след като той не изигра нито един мач през този сезон, а през лятото агентът му срина трансфер за 35 милиона паунда е плюнка в лицето на феновете на Евертън, които винаги предано го подкрепяха. Той можеше да подпише по-дълъг договор и да напусне клуба.

Обръщам се към Висшата лига и Футболната асоциация на Англия с призив за разследване на обстоятелствата около трансфера на Рос Баркли от Евертън в Челси. Агентът проваля трансфер за 35 милиона паунда в последния ден на летния трансферен прозорец, футболистът не играе и след четири месеца си заминава за 20 милиона паунда", написа Андерсън в акаунта си в Twitter.

 

  Сподели
156