Карагър: Висшата лига става за смях


Н. Гавазов

Карагър: Висшата лига става за смях

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър, който сега работи като експерт в британска телевизия, остана недоволен от играта на Нюкасъл в мача с Манчестър Сити от 20-я кръг на Висшата лига на Англия.

"Не само Нюкасъл, но всички отбори от английската Висша лига в мачовете с тимовете от първата шестица, особено на свой терен, играят по срамен начин. Висшата лига постепенно става за посмешище, лига, в която топ клубовете са прекалено далече от всички останали. Аутсайдерите преди мачовете с лидерите на практика признават, че ще претърпят поражение и се съгласяват да не загубят с повече от 1:0 или 2:0", заяви Карагър.

"От момента на основаването на Висшата лига всеки отбор можеше да даде битка. Именно за това целият свят гледа Висшата лига. Ще продължават ли да гледат Висшата лига, ако наблюдават такъв футбол? Нямам претенции към Нюкасъл, който седи в дълбока отбрана в своите мачове. Играл съм под ръководството на Рафа Бенитес в Ливърпул. Работата не е само в Нюкасъл. Виждам такава игра от всички отбори от долната част от таблицата във всеки кръг от Висшата лига. Тези аутсайдери трябва да покажат някаква агресия и да имат някакъв план за победа", каза още специалистът.

 

  Сподели
174