Почетино: Сити е най-добрият отбор в Европа


И. Ангелов

Почетино: Сити е най-добрият отбор в Европа

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино вярва, че отборът на Пеп Гуардиола - Манчестър Сити, има най-високото качество в Европа преди срещата между двата тима в съботния двубой от Висшата лига. Тотнъм гостува на "Етихад" и се намира на 18 точки зад лидера в Англия. След последната победа с 4:0 над Суонзи, Манчестър Сити счупи рекорда за поредни победи в елита на Англия с 15 поредни.

"Аз мисля, че ние ще играем срещу най-добрият отбор в Европа, а не само в Англия, защото те са в най-добра форма. Това е вълнуващо, защото е огромно предизвикателство. Точно такива тестове искаме да имаме възможност да приемаме."

Почетино получи напомняне от репортерите за това как по-рано през сезона Гуардиола нарече Тотнъм "отбора на Хари Кейн", като коментира:

"Това беше нещо, което стана в онзи момент,но не беше проблем. Ние имаме добри отношения. Аз се възхищавам на Пеп за всичко, което направи в Барселона, Байерн Мюнхен и сега Манчестър Сити. Знаете, че идеите ми са близки до неговите. Това сега е в миналото и всичко е забравено. 

"Аз пожелавам всичко най-добро за него, но ние ще опитаме да спечелим и да ги спрем защото трите точки ни трябват за влизане в четворката и за битка на върха в края на сезона."

  Сподели
108