Моуриньо: Битката за титлата завършва през май


Н. Гавазов

Моуриньо: Битката за титлата завършва през май

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е на мнение, че отборът му остава в надпреварата за титлата във Висшата лига на Англия. През уикенда "червените дяволи" претърпяха болезнено поражение с 2:1 в манчестърското дерби. Снощната победа с 1:0 над Борнемут обаче помогна на португалеца да се избави от неприятното чувство на загубил и сега Жозе е готов да се устреми към преследване на лидера Манчестър Сити.

"Мачът срещу Сити бе важен, а загубата не помага да възстановяваш силите си - победите помагат, но загубите не. Когато губиш двубой е много важно да не претърпиш две поредни поражения. Всеки отбор, който загуби мач, се старае да не загуби следващия. В това е магията на футбола. Ние се стараехме и успяхме в това отношение. Сега сме щастливи.

Вече казах, че ще играем мач за мач. Ние трябва да се постараем да спечелим следващата среща - предстои ни трудно гостуване на УБА. Ще се движим мач за мач. Всичко завършва само през май, ако сега завършваше, аз щях да се отправя на почивка в Бразилия или Лос Анджелис", заяви Моуриньо.

 

  Сподели
100