Клоп не знае, защо съдията е назначил дузпа


Н. Гавазов

Клоп не знае, защо съдията е назначил дузпа

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отправи критики към съдията Крейг Поулсън, след като отборът му изпусна победата в мърсисайдското дерби. Владеейки преимущество в целия мач, "червените" не успяха да вземат трите точки: нарушение на Деан Ловрен доведе до отсъждане на спорна дузпа в полза на Евертън, чрез която "карамелите" се измъкнаха от загубата 15 минути преди края на срещата.

Според Клоп, той така и не е разбрал, защо главният съдия в мача е отсъдил 11-метров наказателен удар.

"Показахме добра игра, с изключение на това, че вкарахме само един път. Само един отбор искаше да играе футбол, за това аз не мога да предявя претенции към играчите.

В такива мачове винаги се случват твърди нарушения и сега това го направи Сигурдсон. Това бе директен червен картон, но реферът наблюдаваше епизода. Същото нещо се получи с дузпата. Калвърт - Люин е умно момче, за това сега Евертън празнува, а ние не. Не разбирам, защо изобщо съдията назначи дузпата.

Повтарям, единият отбор игра футбол и се опита да вземе трите точки. Другият отбор не стигаше до наказателното поле и попадна в очертанията на вратата само с дузпата.

Съжалявам за своите думите и може би греша, но можем да прекъснем интервюто. Искам да говоря само с тези хора, които малко разбират от футбол. Извинете ме, но не съм в настроение да отговарям на въпроси", заяви Клоп.

 

 

  Сподели
125