Юнайтед определи главната цел за януари


Н. Гавазов

Юнайтед определи главната цел за януари

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо определи своята трансферна цел номер едно през януари, обръщайки своя взор към централния полузащитник на Валенсия Карлос Солер. И макар португалецът да продължава да съжалява за проваления преход на Иван Перишич от Интер през миналото лято, травмата на Пол Погба окончателно е убедила мениджъра в допълнително подсилване на центъра на терена.

Напомняме, че Погба отсъства от септември заради травма на задната повърхност на бедрото. Тази загуба значително влоши качеството и зрелищността на играта на Манчестър Юнайтед.

Както твърдят редица британски издания, сега Жозе желае да добави баланс в центъра на своя отбор с помощта на 20-годишния Солер, който дебютира за Валенсия едва през декември.

За краткото време, за което Карлос играе, той усоя да се представи откъм най-добрата си страна и привлече вниманието на няколко европейски гранда. Сега играчът от младежкия национален отбор на Испания се оценява на 40 милиона паунда.

За привличане на Солер Юнайтед може да реши да използва примамка в лицето на Андреас Перейра, който през този сезон играе под наем за Валенсия. По принцип "прилепите" не желаят да се разделят със своя възпитаник, но също така разбират, че няма да могат да устоят на офертата - клубът е н азагуба за трета поредна година.

 

  Сподели
99