Инс: Нападението на Ливърпул е слабо, не защитата


И. Ангелов

Инс: Нападението на Ливърпул е слабо, не защитата

Бившият полузащитник на Ливърпул Пол Инс сподели мнението си, че напрежението върху защитата на отбора щеше да е далеч по-малко, ако нападението в клуба вършеше работата си добре. В своята рубрика за Paddy Power Инс каза:

"Аз наистина симпатизирам на Юрген Клоп защото той донесе философия в Ливърпул, която води до положение след положение непрестанно. Те са брилиантни като атакуват, но фактът е, че неговите нападатели не реализират шансовете си и така поставят петте или шестте защитника под напрежение.

"Ако те реализираха повече този сезон - включително срещу Спартак в Шампионска лига, където завършиха при 1:1 - срещата щеше да завърши 3 или 4:0. Ако бяха по-добри в атака нямаше да мрънкаме за защитата. 

"Нападателите се измъкват без критики дори когато пропускат златни възможности. И така всички говорят за защитата, а аз мисля, че това не е честно. Клоп ще поправи това, както поправи линията на атаката. Но освен това може да има и проблем със защитната работа на крилата. Защитата започва от нападението."

  Сподели
147