Роуз: Тотнъм не ми плаща достатъчно


И. Ангелов

Роуз: Тотнъм не ми плаща достатъчно

Левият защитник на Тотнъм Дани Роуз изрази критики към отбора си с оглед липсата на трансферна активност и ниските заплати в отбора. Англичанинът сподели, че не иска да вижда пристигащи играчи, за които трябва да използва Гугъл за да се осведоми кои са.

"Аз зная цената си и ще получа каквото искам. Не зная колко време имам на топ нивото. Но ако мислите, че това е само заради парите, не е. Но аз зная какво заслужавам.

"Приближавам пика на кариерата си и вероятно имам време за още един голям договор в нея. Времето тече и аз искам да печеля трофеи. Не искам да играя 15 години и накрая да нямам нито един медал или титла. 

"Ще кажа и това, бих играл на север. Не зная кога, но мога да се преместя и да играя другаде. Ще го направя цел преди пенсионирането си да замина някъде натам. Вече 10 години съм извън дома и не виждам майка ми често. Не казвам, че искам да напусна, но ако дойде конкретна оферта няма да се срамувам да съм честен с клуба.

"Не казвам, че Тотнъм трябва да закупи 10 човека, но бих искал да видя двама или трима. Но да не са такива, че да трябва да ползвам Гугъл и да питам 'Кой е този?'. Искам да видя известни играчи. Имам предвид играчи, които да ни подобрят, и от които имаме нужда. Това е моето мнение. Има 3 седмици до края на прозореца и виждате Ман Сити, които ще са доволни в края му. Ман Юнайтед също са там, но чувам, че Моуриньо иска още двама. Сигурен съм, че и без тях е доволен от състава.

"Като играч на Тотнъм искам да видя още играчи. Ще ме зарадва ако дойде топ играч. Видях няколко човека да казват, че нямаме нужда от нови играчи или топ играчи. Съжалявам, аз не съм на това мнение. Мисля, че ни трябват един или двама топ футболиста за да подобрим отбора. Не вярвам, че не ни трябва човек. 

"Като титулярна 11-ка нашата е сред най-добрите в лигата, без съмнение, но в дълбочина чувствам, че трябва да подсилим състава. При Хари имахме двама от световна класа за всяка позиция. Сега завършваме по-високо, но нямаме такава дълбочина при Маурисио."

  Сподели
394