Моуриньо: Доволен съм от играта, ще спечелим Скудетото


.

Моуриньо: Доволен съм от играта, ще спечелим Скудетото

Старши-треньорът на Интер Жозе Моуриньо бе доволен от играта на своя тим срещу Манчестър Юнайтед в 1/8-финалите на Шампионската лига. Италианците загубиха с 0:2, но показаха равностоен футбол и пропиляха множество шансове.

“Юнайтед заслужено стига ¼-финалите, защото спечели по прагматичен начин като не допусна гол180 минути. Трябва да приемем резултата, но той не означава, че сме играли лошо. Играхме страхотно срещу могъщ опонент, а и късметът не ни помогна особено. Допуснахме два гола в началото на двете полувремена, но имахме много възможности и две греди. Загубите са различни – тази беше красива. Яд ме е за резултата, но дадохме всичко от себе си. Сега трябва да се концентрираме в Серия А и да я спечелим”, каза Специалния.

Той добави: “Юнайтед е със състава от миналия сезон, като изключим Димитър Бербатов и те са сработени вече 5-6 години. Играят силно физически и психически и наистина могат да спечелят всяка титла този сезон. Великите отбори трябва да се поучават от загубите си и да израстват. Догодина Сантон и Балотели ще са по-опитни и ще стигнем по-далеч в Европа. Засега съм доволен. Знаехме, че Видич е страхотен във въздуха, но само Златан Ибрахимович може да се бори с него, а при първия гол, той покри Кристиано Роналдо”.

  Сподели
256