Жозе: Поемам Юнайтед след 20 години, когато се откаже Сър Алекс


.

Жозе: Поемам Юнайтед след 20 години, когато се откаже Сър Алекс

Старши-треньорът на Интер Жозе Моуриньо наистина призна, че има интерес към поста на мениджър в Манчестър Юнайтед. Португалецът обаче не вярва да оглави английския колос в близките 20 години, тъй като смята, че горе-долу след толкова време ще се пенсионира Сър Алекс Фъргюсън.

“Може би след 20-ина години. Мисля, че Сър Алекс ще е тук дотогава. Той е твърд, силен и щастлив. Обича работата си и победите. Надявам се наистина да е тук и след 20 години”, каза Моуриньо.

За мача с “червените дяволи” той добави: “Те са недоволни, че не вкараха в първия двубой. 0:0 е добър резултата като гост, въпреки че те искаха повече. И ние сме разочаровани от резултата, но той не е чак толкова лош, когато си гост в реванша. С Ливърпул загубих един полуфинал по този начин”.

“За мен “Олд Трафорд” е станал като дом. Не е като преди пет години, когато гостувах тук с Порто. Тогава бях нов в занаята” припомни си португалецът паметния 1/8-финал, когато отстрани англичаните с “драконите” и показа два средни пръст на публиката на излизане.

“Сега те са много по-силни. Имат страхотен отбор и много организирана защита. Допускат малко голове, а в атака разполагат с група невероятни изпълнители. Ако Фъргюсън реши да използва таран пуска Бербатов, ако иска бързи атаки залага на Тевес.  Готови сме за мача. За тях няма да е лесно”, завърши Специалния.

  Сподели
226